Γιώργος Ηλιόπουλος: Ο χαμός που δεν έχει ξεπεράσει - Τι τον έχει τραυματίσει

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Ηλιόπουλος: Ο χαμός που δεν έχει ξεπεράσει - Τι τον έχει τραυματίσει

Μετά από την τριετή επιτυχία του στις «Άγριες Μέλισσες» (Δείτε τι θα γίνει στη σειρά), ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Μαρία Σοφιανού και στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, την στιγμή που έχασε τον πατέρα του.

Η απώλεια που συντάραξε τον Γιώργο Ηλιόπουλο

Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τον θάνατο του πατέρα του, όσο και για την μάχη του με το Αλτσχάιμερ και τις πολύ δύσκολες στιγμές της εκφυλιστικής αυτής ασθένειας.

«Η απώλεια του πατέρα σας, σας ωρίμασε;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Όχι. Με διέλυσε. Τον θάνατο του πατέρα μου δεν τον έχω αντιμετωπίσει, τον έχω αφήσει πίσω μου κι όταν βρω τη δύναμη ή τα λεφτά για ψυχανάλυση, θα το κάνω. Είναι μία νάρκη που εδώ και χρόνια περνάω δίπλα της και δεν πατάω το κουμπί να σκάσει.

Εγώ τότε έπαιζα στο Θέατρο Τζένη Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο και λόγω του πατέρα μου, ζούσα έναν εφιάλτη. Ποτέ δεν θα έμπλεκα τον πατέρα μου, εις βάρος του κοινού. Η τέχνη μου πρέπει να υπάρχει και όχι το προσωπικό μου δράμα.

Το Αλτσχάιμερ που είχε ο πατέρας μου με συγκλόνισε, είναι μία μεγάλη μου φοβία, αν θα μου συμβεί κι ένας από τους λόγους που φοβάμαι να κάνω παιδιά. Δεν το έχω ξεπεράσει», απάντησε ο ηθοποιός.

«Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από...»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4», το απόγευμα της Τρίτης 18/01, και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι παντρεύεται με την σύντροφό του, μίλησε για όλους και για όλα και προσπάθησε μάλιστα να περιγράψει κάποια ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Ο ηθοποιός, τότε, θέλησε να εξομολογηθεί ένα περιστατικό που του συνέβη μια μέρα πριν την εμφάνισή του στην εκπομπή.

«Έπρεπε να πάμε στην εκπομπή του Νίκου Κουρή που κάνει το τηλεπαιχνίδι κι εγώ ήρθα εδώ, ενώ το στούντιο είναι στην Κατεχάκη. Και περίμεναν οι άνθρωποι. Κι εγώ έλεγα που είναι το τηλεπαιχνίδι», είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτό συμβαίνει μόνιμα στη ζωή μου. Μου μιλάς και άλλο καταλαβαίνω. Μου λες πράγματα σοβαρά κι εγώ γελάω, περνάμε υπέροχα. Μέσα μου μπορεί να γίνονται διάφορα, αλλά είμαι χαμογελαστός. Όσο πιο πολύ είμαι χαμογελαστός, τόσο πιο δύσκολα είμαι. Το χιούμορ και η πλάκα με έχει σώσει από πολύ δύσκολα πράγματα».

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη του ηθοποιού: