«Ήταν κωμωδία...» - Τα "καρφιά" της Εύης Βατίδου για την Αννίτα Πάνια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν κωμωδία...» - Τα

Η Εύη Βατίδου, που την απολαμβάνουμε στον ρόλο της παρουσιάστριας σε εκπομπή συνοικεσίων, βρέθηκε μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό του Happy Day και αναφέρθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Χρυσό Κουφέτο, που έχει παρόμοιο περιεχόμενο.

Άφησε τις σπόντες της και επισήμανε για την δική της εκπομπή πως είναι τελείως διαφορετική και πως δεν αγγίζει τα όρια της κωμωδίας, όπως συνέβαινε στο Χρυσό κουφέτο. Το προηγούμενο διάστημα την είδαμε να μιλά για τον πρώην άντρα της, με το ίδιο αιχμηρό ύφος.

Τα "καρφιά" της Εύης Βατίδου για την Αννίτα Πάνια

«Τηλεοπτικά είμαι σε μια εκπομπή με συνοικέσια με τον κύριο Θάνο, παίζουμε σε όλη την Ελλάδα αλλά όχι σε κανάλι παννελαδικής εμβέλειας. Όσο για τα υπόλοιπα που με έχουν ξαναρωτήσει, όχι δεν θα με δείτε κάπου αλλού. Δεν μου έχει γίνει και κάποια πρόταση. Δεν το βλέπω, όμως, καλά είμαι εκεί που είμαι», δήλωσε η ίδια.

Έπειτα, ανέφερε: «Αυτό που κάνουμε, στο περίπου, δεν είναι αυτό που γινόταν στο Χρυσό Κουφέτο. Γιατί ήταν λίγο κωμωδία της Αννίτας… Όχι κωμωδία, ήταν λίγο πιο χιουμοριστικό να το πω. Δεν ξέρω που θα με πάει αυτό το πράγμα. Ίσως να το έκανα λιγάκι με τον δικό μου τρόπο. Δεν με ενοχλεί όμως».

«Δεν φοβάμαι τους δεσμούς αλλά θέλω να είναι κάτι καλό, που να μας ταιριάζει. Άμα έρθει, άμα δεν έρθει δεν έγινε και κάτι», είπε στο τέλος.

Η αποκάλυψή της για την πρόταση, που δέχτηκε από την Acun Medya

Σε μια ανοιχτή συνέντευξη προχώρησε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή Mega Καλημέρα, κάνοντας αναφορά στην πρόταση για survivor αλλά και για το χρηματικό ποσό, που θα την ικανοποιούσε!

Το γνωστό μοντέλο και πρώην Μις Ελλάς, διατηρεί όπως είναι γνωστό ένα κορμί φωτιά και αυτό είναι αποδέκτης πολλών σχολίων αλλά και προτάσεων. Στα social media είναι αρκετοί αυτοί, που τη φλερτάρουν βλέποντας μια τόσο όμορφη και καλο διατηρημένη γυναίκα, γεγονός που αφήνει κατά τα άλλα την Εύη Βατίδου αδιάφορη.

Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις αναφέρθηκε και στο survivor το οποίο φέτος σκίζει. Αρνητική δε φάνηκε η Εύη Βατίδου, ωστόσο το ποσό ήταν αυτό που την κράτησε μακριά από τον Άγιο Δομίνικο.

«Είχα πρόταση για Survivor και τώρα το βλέπω και λέω για φαντάσου.

Δεν μου έδωσαν τα χρήματα που ζήτησα. Είχα ζητήσει από το Survivor τα τριπλά από όσα μου έδωσαν, τώρα που το βλέπω έπρεπε να ζητήσω τα τετραπλά».

Όσο για τη διατροφή της..;;

«Προσέχω, δεν πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Τρώω όταν πεινάω και όσο μου χρειάζεται. Έχω κάνει ακραία δίαιτα, ήμουν 55 κιλά και έπρεπε να πάω 50. Κάθε χρόνο που περνάει παθαίνουμε κρίση ηλικίας»