Δύσκολες ώρες για την Μαρία Νικόλτσιου

Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Μαρία Νικόλτσιου

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να απασχολεί καθώς τα τα κρούσματα δεν έχουν τέλος, ωστόσο η κυβέρνηση ανακοίνωσε εχθές 13/4 νέα χαλάρωση των μέτρων (δείτε εδώ τι θα ισχύσει αναλυτικά).

Από την άλλη, γνωστή έγινε η είδηση πως θετική διαγνώστηκε και η γνωστή δημοσιογράφος του ALPHA, Μαρία Νικόλτσιου. Όπως είναι λογικό λοιπόν, η ίδια θα παραμείνει εκτός τηλεοπτικού πλατό αλλά και από τα δελτία ειδήσεων για λίγες ημέρες αφού μπήκε σε καραντίνα.

Από την άλλη, η Μαρία Νικόλτσιου, η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Άμα είσαι θετικός άνθρωπος ! Και τα δυο θετικά βγαίνουν!».

Η ανάρτηση της Μαρίας Νικόλτσιου για τον κορωνοϊό

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Μαρία Νικόλτσιου

Η Μαρία Νικόλτσιου είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια ειδήσεων στον Alpha TV και ραδιοφωνική παραγωγός στον Alpha 989 Radio.

Γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας. Ολοκλήρωσε την ανώτατη εκπαίδευσή της στην Κοινωνιολογία στο Πάντειον Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Συνέχισε με τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Βρετανία και είναι κάτοχος Master of Science στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το London School of Economics και Master of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις από το University of Kent.

Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1993 στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον τύπο, ενώ έχει εργασθεί ως ανταποκρίτρια του Sky TV στο Λονδίνο. Έχει υπάρξει η κεντρική παρουσιάστρια πολλών ειδησεογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων. Από το 2000, είναι πολιτική συντάκτρια του Alpha TV όπου τα τελευταία δέκα χρόνια παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ενώ έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Πορτραίτα» στον Alpha 989 Radio.

Η ίδια κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και δεν εκθέτει την προσωπική της ζωή. Τό εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Μέμος Κολιάτσος, τηρούν διακριτική στάση απέναντι στα media.

Ωστόσο η τρυφερή μαμά έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις με τα παιδιά της στο Instagram, Λευτέρη, 15 ετών και Αθηνά 12 ετών, τόσες που είναι αρκετές για να καταλάβουμε την αδυναμία που τους έχει.