Με φόρμα και εντελώς άβαφη η Μαριέττα Χρουσαλά στο Μοναστηράκι - Σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της

Περπατούσε και χαμογελούσε στους φωτογράφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με φόρμα και εντελώς άβαφη η Μαριέττα Χρουσαλά στο Μοναστηράκι - Σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέωντας Πατίτσας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Oι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 5 Ιουνίου του 2010 μετά από 4 χρόνια σχέσης. Μέχρι σήμερα παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι, ενώ τα τρία παιδιά τους ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να προστατεύσει την οικογένεια του, ωστόσο, αρκετές φορές έχουμε δει την πρώην παρουσιάστρια να κάνει αναρτήσεις με το σύζυγό της από ταξίδια τους. Σπάνιες βέβαια είναι οι δημόσιες εμφανίσεις.

Η βόλτα της Χρουσαλά με τα παιδιά της στο Μοναστηράκι

Σε μια από τις σπάνιες ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μαριέττα Χρουσαλά στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα παιδιά της να κάνουν την βόλτα τους. Η πρώην παρουσιάστρια φορούσε φόρμα, ενώ ήταν άβαφη!

Μαριέττα Χρουσαλά παιδιά

Μαριέττα Χρουσαλά παιδιά δημόσια εμφάνιση

Φωτογραφίες από το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά που μένει με τον Πατίτσα και τα παιδιά

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέως Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όταν δεν πραγματοποιούν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή το εσωτερικό, λατρεύουν να κάθονται στο σπίτι και να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους.

Άλλωστε το σπίτι τους διαθέτει όλα τα comfor! Όπως έχει γραφτεί, το ζευγάρι μένει στα νότια προάστια σε έπαυλη 1000 τμ. που περιέχει: 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου.

Μάλιστα, μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων. Επίσης, υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά της τους κτήματος.

Χρουσαλά Πατίτσας σπίτι