«Άρχισα να στραβώνω και δεν...» - Τα καρφιά του Μαυρικίου σε γνωστή παρουσιάστρια

«Αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Άρχισα να στραβώνω και δεν...» - Τα καρφιά του Μαυρικίου σε γνωστή παρουσιάστρια

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, προβλήθηκαν δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, με αφορμή την παρουσία τους σε βραδινή εκδήλωση. Ο θεατρικός παραγωγός μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποιους που του έκαναν παρατήρηση επειδή τραγούδησε στην παρουσίαση της συλλογής της.

Ο Μαύρικιος Μαυρικίου για γνωστή παρουσιάστρια

«Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγαν να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε , ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Αποχαιρέτησε τις ξανθιές της μπούκλες - Η ριζική αλλαγή στα μαλλιά της Ιλάειρα Ζήση

Μπορεί οι προετοιμασίες του γάμου και η γενικότερη καθημερινότητα να απασχολούν πολύ το ζευγάρι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, αλλά πάντα βρίσκουν ένα τρόπο να μας εκπλήσσουν. (Δείτε εδώ ποια εκπομπή έχουν κλείσει για την επόμενη σεζόν) Αυτή την φορά την έκπληξη έφερε η Ιλάειρα, η οποία αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της.

Η εβδομάδα μόδας στην Αθηνά ξεκινά κι η Ιλάειρα, όπως γνωστοποίησε μέσα από το Instagram της, θα συμμετέχει σε αυτήν, ως δημιουργός συλλογής ρούχων, για την οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε και η Βίκυ Κουλιανού. Ωστόσο η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να πάει τη δημιουργία ένα βήμα παρακάτω, βάφοντας τα μαλλιά της για να ταιριάζουν με την κολεξιόν.

Η Ιλάειρα αποχαιρέτησε τις ξανθιές τις μπούκλες και πλέον έβαψε τα μαλλιά της σε μια σκούρα χάλκινη απόχρωση, που θυμίζει το μπορντό χρώμα. Τα νέα της μαλλιά αλλά και τον ενθουσιασμό για αυτά μας παρουσίασε από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Εσείς πιστεύετε ότι της πηγαίνουν;