Η απάντηση του Mike στην Τσαγκρινού - Καυτά φιλιά και αγκαλιές με τη νέα του σύντροφο σε δημόσια έξοδο

Όχι θα κάτσει να σκάσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απάντηση του Mike στην Τσαγκρινού - Καυτά φιλιά και αγκαλιές με τη νέα του σύντροφο σε δημόσια έξοδο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως ο Mike και η Έλενα Τσαγκρινού πήραν τη μεγάλη απόφαση να δώσουν οριστικό τέλος στην επί πέντε χρόνια στη σχέση τους. Όπως όλα δείχνουν και οι δύο έχουν προχωρήσει και έχουν αφήσει πίσω τους όλα όσα έγιναν.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Έλενα Τσαγκρινού να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της, τον DJ Stephan (δείτε εδώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό), και αμέσως ήρθε και η απάντηση από τον Mike.

Ο τραγουδιστής, εμφανίστηκε στο BOX, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάνε οι Μέλισσες με την Τάμτα, με το νέο του κορίτσι, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Λυδία Φωτιάδου.

Το ζευγάρι ήταν ασυγκράτητο στην κοινή τους έξοδο και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε σε πολύ τρυφερές στιγμές. Καυτά φιλιά, αγκαλιές και βλέμματα όλο νόημα! Και ο χωρισμός είναι πλέον πιο οριστικός από ποτέ!

Οι φωτογραφίες του Mike με την νέα του σύντροφο μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού

Mike Έλενα Τσαγκρινού χωρισμός
Mike Λυδία Φωτιάδου
Mike νέα σύντροφος

Ποια είναι νέα σύντροφος του Mike

Όπως αναφέρει το Ozon Magazine, η Λυδία Φωτιάδου είναι η ατζέντισσα στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Brad Pitt, την Jennifer Lopez, την Sarah Jessica Parker, τον Tom Ford και την Ariana Grande.

Μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, πάντα έβλεπε Nickelodeon και Disney και άκουγε αμερικάνικη μουσική. Και η ζωή τα έφερε έτσι, ώστε μετά από λίγα χρόνια να μανατζάρει την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ! Η Λυδία είναι η μοναδική Ελληνίδα talent agent που δουλεύει στο πιο ισχυρό entertainment and sports agency παγκοσμίως, το Creative Artists Agency. Κατάφερε να πάρει την προαγωγή/τον τίτλο του ατζέντη στη CAA μόλις στα 26 της, ούσα από τους νεότερους ανθρώπους που τα κατάφεραν τόσο γρήγορα!

«Βασικά πιστεύω ότι η μέρα που θα πω “I’ve got this” θα είναι και η μέρα που θα πρέπει να παραιτηθώ! Όταν αρχίζουμε να επαναπαυόμαστε και να νιώθουμε too comfortable σε οποιαδήποτε θέση (ή και σχέση) στη ζωή μας, έχουμε αρχίσει ήδη να χάνουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί βρίσκεται μέσα μου και είναι η θεωρία ότι εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε όνειρο μας από τη στιγμή που θα πιστέψουμε ότι είναι εφικτό», ανέφερε η ίδια στο Ozon Magazine.