Έλενα Τσαγκρινού: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον χωρισμό από τον Mike

Οι κοινές αναρτήσεις και η πρώτη κοινή εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον χωρισμό από τον Mike

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike, αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους. Το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει και έχει αφήσει πίσω του την πολύχρονη σχέση τους και τον μεγάλο έρωτα που έζησαν.

Η τραγουδίστρια, το βράδυ της Δευτέρας (11/4), βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν, και έδωσε το «παρών» στο πλευρό του νέου συντρόφου της.

Ο νέος σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό με τον Mike

Ο λόγος για τον DJ Stephan, με τον οποίο πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν μαζί τη μεγάλη επιτυχία «Επαφή» που κάνει πάταγο στα ραδιόφωνα.

Έλενα Τσαγκρινού νέος σύντροφος

Έλενα Τσαγκρινού DJ Stephan

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κάνει και ορισμένες κοινές αναρτήσεις στα social media και όλα δείχνουν πως πλέον η σχέση τους είναι σοβαρή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό με τον Mike

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός», ξεκαθάρισε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Ο κάθε άνθρωπος σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ τόνισε πως «είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του».