Άλλος άνθρωπος ο Περικλής Στεργιανούδης από το Fame Story - Έτσι είναι σήμερα ο νικητής του λαμπερού show

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλος άνθρωπος ο Περικλής Στεργιανούδης από το Fame Story - Έτσι είναι σήμερα ο νικητής του λαμπερού show

Το λαμπερό show «Fame Story» είχε μεγάλη απήχηση όταν πρωτοβγήκε καθώς αγαπήθηκε αρκετά από τους τηλεθεατές. Μεταξύ άλλων, ένα πρόσωπο το οποίο κατάφερε να "κεντρίσει" τα βλέμματα ήταν ο Περικλής Στεργιαννούδης.

Μπορεί ο ίδιος να κέρδισε τον διαγωνισμό όπου λίγο αργότερα τον είδαμε να συνεργάζεται με πολύ γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπου είχε κυκλοφορήσει μάλιστα και δύο δίσκους. Ωστόσο, ο Περικλής Στεργιαννούδης επέλεξε να μην συνεχίσει και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον, ο ίδιος ζει μόνιμα στην Γερμανία χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Ο ίδιος, διατηρεί προφίλ στα social media, τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook, ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός. Δείτε επίσης πως είναι σήμερα η Ιωάννα Κουταλίδου από το Fame Story

Έτσι είναι σήμερα ο Περικλής Στεργαννούδης από το Fame Story

Έτσι είναι σήμερα ο Στεργιαννούδης

Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης από το Fame Story

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Ευσταθίου μίλησε το πρωί της Πέμπτης (1/12) ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης. Ο τραγουδιστής που πρωτογνωρίαμε από το Fame Story αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παρατσούκλι που του είχαν βγάλει οι άνθρωποι της παραγωγής, αλλά και στο bullying που έχει βιώσει.

Οι δηλώσεις του Θαλασσοχώρη από το Fame Story

«Είμαι ίδιος μετά από τόσα χρόνια, ίσως επειδή έχω καλή καρδιά. Τα καπέλα και τα σκουφάκια τα φοράω από το Fame Story. Άνθρωποι της παραγωγής με αποκαλούσαν “μοναχικό καβαλάρη”. Εγώ δεν είχα μεγάλη οικειότητα με τις κάμερες.

Μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε τις κάμερες η Καλομοίρα και κατάλαβα ότι καλό θα είναι να αρχίσω σιγά σιγά να κάνω κι εγώ παιχνίδι. Επαφή έχω κρατήσει από τότε με τον Νίκο Μίχα. Είχε υπάρξει στιγμή στο παιχνίδι που σκέφτηκα να φύγω, αλλά έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή κι έμεινα». Βεβαίως και έχω υποστεί bullying, δυσκολευόμουν στο σχολείο. Εγώ ήμουν μια φύση καλλιτεχνική, αέρινη. Και τηλεοπτικά έχω δεχτεί bullying για τα μαλλιά μου και το λευκό μου δέρμα, με λοιδορούσαν για την εμφάνισή μου. Η πατρότητα με έκανε να θυμηθώ πόσο σημαντικό είναι να έχεις το παιδί μέσα σου. Ο γιος μου είναι καλλιτέχνης, είναι ζωγράφος». Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, ακόμα ένας πρώην παίκτης του Fame Story προχώρησε σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.