«Με παρακολουθούσε, έβγαζε από το μυαλό του ότι...» - Σοκάρει η Παναγιώταρου με τις αποκαλύψεις για πρώην σχέση της

Παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει σε τοξική σχέση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με παρακολουθούσε, έβγαζε από το μυαλό του ότι...» - Σοκάρει η Παναγιώταρου με τις αποκαλύψεις για πρώην σχέση της

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 στο Happy Day έκανε δηλώσεις η λαμπερή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Και ενώ οι φήμες την θέλουν να έχει σχέση ή κάποιο φλερτ με τον παίκτη του Survivor 5 και επιχειρηματία Στάθη Σχίζα, η ίδια μίλησε για ακραία σκηνικά που έχει βιώσει καθώς παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει σε τοξική σχέση.

Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για πρώην σχέση της

«Όχι τόσο δεν με άφηνε να βγαίνω όσο να με παρακολουθεί, να μαθαίνει συνέχεια πράγματα ή να τα βγάζει από το μυαλό του για να με φέρει σε δύσκολη θέση». Όπως είπε επίσης, έχει πιάσει άντρα να ανοίγει το κινητό της. «Αυτό γίνεται όταν κοιμάσαι, ύπουλα. Εγώ ποτέ και δεν ήμουν και ζηλιάρα και ποτέ».

Ρώτησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπροστά στον πρώην για τον νυν

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Κυριακής (10/4) σε επίδειξη μόδας του AXDW, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της φίλης τους, Irene Angelopoulos.

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε το πρώην ζευγάρι και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία ερώτηση για την προσωπική τους ζωή.

Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει για τα μάτια του), εκείνη πάγωσε.

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν δε ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην του, είπε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».