Νέα αρχή για τον Σπύρο Παπαδόπουλο μετά το σάλο με την Λαμπρόγιαννη - Η νέα τηλεοπτική του παρτενέρ

Η τηλεοπτική του επιστροφή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τον Σπύρο Παπαδόπουλο μετά το σάλο με την Λαμπρόγιαννη - Η νέα τηλεοπτική του παρτενέρ

Μπορεί η συνεργασία του στο θέατρο να διακόπηκε ακαριαία με την μέχρι προσφάτως συμπρωταγωνίστρια του Δάφνη Λαμπρόγιαννη, έπειτα από καταγγελία της για το πρόσωπό του, ωστόσο ο ίδιος όπως είναι γνωστό επανέρχεται τηλεοπτικά μετά από χρόνια αποχής του, με νέα σειρά στην ΕΡΤ την επόμενη σεζόν.

Ποια θα είναι η τηλεοπτική παρτενέρ του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Το «Πάμε Δανάη» το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 αποκάλυψε ότι η τηλεοπτική του παρτενέρ θα είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την οποία έχουμε εξίσου καιρό να τη δούμε τηλεοπτικά.

Η πρώτη αντίδραση του στην καταγγελία της Λαμπρόγιαννη για οργισμένη συμπεριφορά

To πρωί της Τετάρτης 13/4 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Kαλημέρα η ανακοίνωση που εξέδωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μετά το τέλος της παράστασης, που έπαιζε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο κατηγορώντας τον για οργισμένη συμπεριφορά.

Μετά την είδηση της υπόθεσης, δημοσιογράφος του Happy Day μίλησε με τον ηθοποιό, με σκοπό να αποσπάσει μια δήλωση του. Εκείνος ωστόσο, δε θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα καλημερίζοντας την απλά.

«Επικοινώνησα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι γνώριζε για την ανακοίνωση. Όταν τον ρώτησα αν θα κάνει εκείνος κάποια δήλωση ή αν θέλει να μου πει κάτι να μεταφέρω, όπως γίνεται στο ρεπορτάζ πάντα, θέλουμε δηλαδή και τη δική του άποψη, μου είπε “όχι, δεν σκοπεύω να κάνω καμία δήλωση και καμία ανακοίνωση”. Με καλημέρισε και το άφησε εκεί το θέμα», ανέφερε η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα.