Η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει: «Είχα βρεθεί σε δύσκολη τηλεοπτική συνεργασία, πολύ δύσκολη στιγμή»

«Χαίρομαι που η εποχή μας πολεμάει στερεότυπα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει: «Είχα βρεθεί σε δύσκολη τηλεοπτική συνεργασία, πολύ δύσκολη στιγμή»

Το πρωί της Πέμπτης 13/4 η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast at Star» όπου μίλησε για όλους για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την πιο δύσκολη επαγγελματική της στιγμή όταν ξεκίνησε την καριέρα της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Έχω βρεθεί σε δύσκολη συνεργασία, στις αρχές μου, σε σχέση με μια σειρά. Πολύ δύσκολη στιγμή αλλά το ξεπέρασα. Υπάρχει η αντίληψη πως αν κάνεις ένα εξώφυλλο λίγο πιο λαμπερό μπορεί και να μην είσαι τόσο καλή ηθοποιός. Εντελώς λάθος στερεότυπο όπως και με την εμφάνιση.

Ίσως πια να μην υπάρχουν αυτά αλλά υπήρχαν αυτά τα στερεότυπα τα οποία η εποχή μας τώρα τα πολεμάει και χαίρομαι πάρα πολύ. Ακόμη δεν έχουν τελειώσει αλλά είναι η αρχή του τέλους. Σε μένα έλεγαν όταν ξεκινούσα, «γιατί τώρα κάνεις τηλεόραση» ή «γιατί το κάνεις αυτό». Είχα δεχθεί κάποια κριτική γιατί ενώ ήμουν στο Αμόρε έκανα και την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου στο MEGA».

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμης

«Εκμεταλλεύτηκε σκηνές, που δεν του ανήκαν» - Η αποκάλυψη της Ναταλία Δραγούμη για το πρόσωπο της

Η Ναταλία Δραγούμη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη μιλώντας για την καριέρα και την οικογένεια της. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια οικογένεια, που πολλοί θα ζήλευαν με 20 χρόνια γάμου να την ακολουθούν και δύο παιδιά, στα οποία θέλει να μιλάει με αλήθειες. Γενικότερα η Ναταλία έχει αποδείξει πως σε ό,τι έχει να κάνει με το όνομα της θα το ξεκαθαρίζει ανοιχτά και με ειλικρίνεια.

Έτσι και έκανε όταν χρειάστηκε να αναφερθεί στο ροζ βίντεο, που υπήρχε η ίδια για το οποίο μάλιστα έχει συζητήσει και με την οικογένεια της ως κάτι, που συνέβη και προσπαθεί να το αφήσει πίσω της.

Το revenge porn ήρθε στο προσκήνιο με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Στο παρελθόν είχες αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Εμένα ήταν διαφορετικό γιατί έκλεψαν σκηνές από κάτι που έκανα επαγγελματικά, κάτι που αποτελεί κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Είναι τελείως διαφορετικό από το να γίνει με προσωπικές στιγμές, το οποίο εμπεριέχει και την προδοσία αλλά και τη δημόσια έκθεση των στιγμών αυτών. Στη δική μου περίπτωση κάποιος εκμεταλλεύτηκε κάποιες σκηνές, που δεν του ανήκαν, για να βγάλει χρήματα.

Πώς μιλάς στα παιδιά σου για τα θέματα αυτά;

Η κόρη μου είναι 18 και ο γιος μου 16 χρονών και μιλάμε από τη μικρή τους ηλικία. Θεωρώ ότι τα παιδιά είναι σκεπτόμενα και ότι όλο αυτό που έγινε με το Me Too τα βρήκε σε μια ηλικία που είχαν άποψη και μπορούσαν να κρίνουν και να καταλάβουν τι γίνεται.

Από μικρά, όμως, τους είχα μιλήσει και τους είχα πως, αν σας κάνει οτιδήποτε που δεν σας αρέσει, το σταματάτε και θα πρέπει να μου το πείτε, να μιλήσετε. Μου άρεσε μια καμπάνια που είχε ξεκινήσει η Έλενα Ράπτη με τον κανόνα των εσωρούχων και με αφορμή αυτό είχε ξεκινήσει η συζήτησή μας.

Εκπλήσσεσαι με το πόσο ώριμα είναι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες. Το πιο σημαντικό είναι να γίνονται ενέργειες, να κινητοποιούνται οι γονείς. Όταν είχα πάει στην Αφρική, στη Γκάνα, με την ActionAid, έπαιζα ποδόσφαιρο με τα παιδάκια και το ένα από αυτά είχε μια μεγάλη πληγή στο πόδι του κολλημένη με μύγες.

Ήταν και η μητέρα του εκεί και προσπάθησα να της εξηγήσω ότι αυτό θα πρέπει να πάει στο Κέντρο Υγείας. Δεν είχε σκεφτεί ότι έπρεπε να το κοιτάξει γιατρός. Ανησύχησε, δεν ήταν ότι δεν την ένοιαζε, αλλά δεν είχε την παιδεία να το αντιμετωπίσει.

Είσαι παντρεμένη από το 2001. Πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει μια σχέση ζωής;

Εγώ το παντρεμένη το βάζω από την γνωριμία μου με τον Έντι Ρόμπερτς, αλλά ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα όταν παντρευτήκαμε. Είμαστε 21 χρόνια μαζί και 20 παντρεμένοι. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το timing Θέλω και είμαι μαζί του και θέλει και είναι μαζί μου. Θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή τη ζωή.

Χαίρομαι που έχω τον σύντροφό μου, δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο, πάντως ξέρω ότι όλα γεννήθηκαν από έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Είναι σαν να μπαίνουν θεμέλια από πολύ καλό υλικό και όχι από υλικό που σπάει γιατί πάντα υπάρχει, ποτέ δεν ξεχνιέται γιατί είμαστε μαζί. Υπάρχει πάντα αυτό στο βάθος, αυτό το έντονο δεν ξεχνιέται.

Ναταλία Δραγούμη