GNTM 5: «Έλαβα ένα email από την παραγωγή...» - "Έσκασε" νέα αποκάλυψη

Δεν αστειευόντουσαν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: «Έλαβα ένα email από την παραγωγή...» -

Ο Γιώργος Κουτουλιάς μίλησε στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα και προχώρησε σε μία αποκάλυψη σοκ για το ριάλιτι μόδας που θα επιστρέψει στο Star, το οποίο ήδη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως του στάλθηκε ένα email που του ζητούσε να παρευρεθεί στο casting για το GNTM 5 και παραξενεύτηκε πολύ, καθώς φέτος το σόου θα αφορά αποκλειστικά γυναίκες έως 88 ετών. Μάλιστα, εξέφρασε την απορία του στην παραγωγή και εκείνοι του απάντησαν πως δεν πρόκειται για κάποιο λάθος.

Ο ίδιος διατηρεί τις επιφυλάξεις του για όσα θα δούμε στις οθόνες μας φέτος, αλλά η Μπέτυ Μαγγίρα τόνισε πως αυτό συμβαίνει ήδη σε άλλες χώρες προβολής και έχει μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον.

Νέα αποκάλυψη για το GNTM 5

«Έλαβα ένα email από την παραγωγή του GNTM ότι αναζητούν γυναίκες από 18 έως 88 ετών για το precasting. Πήρα την κοπελίτσα και τη ρώτησα αν εννοούσε 28 αλλά μου είπε ότι δεν έκαναν λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά - Όλες οι αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο

Οι ετοιμασίες για τον πέμπτο και φουλ ανανεωμένο κύκλο του GNTM 5 έχουν ήδη ξεκινήσει και πλέον είναι επίσημο πως η Βίκυ Καγιά αναμένεται να επιστρέψει μετά από μία σεζόν απουσίας, ενώ πρόκειται μάλιστα να συμμετέχουν μόνο γυναίκες και όχι άντρες.

Το STAR θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του GNTM το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το Shopping Star.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης βρίσκονται σε αναμονή, ενώ ο Γιώργος Καραβάς θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day, η Βίκυ Καγιά έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο concept, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όλο το πρότζεκτ επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.