Μαυροφορεμένη η Άντζελα Γκερέκου στο Ζάππειο - Η πεθερά του Τόλη Βοσκόπουλου σε σπάνια εμφάνιση

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυροφορεμένη η Άντζελα Γκερέκου στο Ζάππειο - Η πεθερά του Τόλη Βοσκόπουλου σε σπάνια εμφάνιση

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από την ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος αφήνοντας πίσω του την αγαπημένη του σύντροφο, Άντζελα Γκερέκου αλλά και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου. Η απώλεια του κορυφαίου καλλιτέχνη ήταν αισθητή και για τις δυο καθώς έφυγε από την μια μέρα στην άλλη.

Ωστόσο, μάνα και κόρη φαίνεται να είναι πιο ενωμένες από ποτέ μετά από τον χαμό που τους στιγμάτισε καθώς παρά τις τελευταίες δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει, τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να είναι αρκετά ενεργές. Μάλιστα, την Άντζελα Γκερέκου βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του MEGA στην σειρά «Η γη της Ελιάς».

Να τονίσουμε πως ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε την μητέρα της Άντζελας Γκερέκου, την γνωστή ηθοποιό η οποία ήταν μαυροφορεμένη και την κόρη της σε βόλτα που είχαν στο Ζάππειο. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω και οι τρεις ήταν ευδιάθετες.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Άντζελας Γκερέκου με την οικογένειά της

Μαυροφορεμένη η Άντζελα Γκερέκου

Αποκλειστική φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου
Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Στιγμές ευτυχίας για την Άντζελα Γκερέκου

Η χρονιά αυτή ήταν αρκετά δύσκολη για την Άντζελα Γκερέκου όσο αναφορά την προσωπική της ζωή καθώς πριν από λίγους μήνες άφησε την τελευταία του πνοή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Τόλης Βοσκόπουλος προκαλώντας θλίψη τόσο στην ίδια όσο και στην κόρη τους, που είχαν αποκτήσει.

Μάλιστα, την βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» όπου σημειώνει αρκετά ευχάριστα νούμερα τηλεθέασης. Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκε να απολαύσει μία βόλτα με τη μητέρα της στον Εθνικό Κήπο. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί σχετικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι αναρτήσεις της Άντζελας Γκερέκου