"Άναψαν τα αίματα" ανάμεσα σε Λύτρα, Κουσουλό και Τσαντίρη στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα, την ώρα που η παρουσιάστρια συζητούσε με τον Απόστολο Λύτρα, τον Πέτρο Κουσουλό και τον Σωτήρη Τσαντίρη για την υπόθεση της Πάτρας, και συγκεκριμένα για τον θάνατο της Μαλένας αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις της έχουν προκαλέσει σάλο, ξαφνικά ανέβηκαν οι εντάσεις.

Ένταση στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα - Η λογομαχία μεταξύ Λύτρα, Κουσουλού και Τσαντίρη

Ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως η εκδορά στη μύτη δεν δείχνει απαραίτητα βίαιο θάνατο, σύμφωνα με τα όσα του είπε στο παρελθόν ο ιατροδικαστής Σωτήρης Τσαντίρης και συνέχισε με μιλώντας με ύφος για «το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί» από τους ιατροδικαστές.

«Οι υπόλοιποι ιατροδικαστές δεν έχουν πιάσει νυστέρι, αυτή είναι η διαφορά με τους ιατροδικαστές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία» είπε ο δικηγόρος.

Ο Σωτήρης Τσαντίρης παρενέβη και τόνισε: «δεν διαβεβαίωσα ούτε του απέκλεισα ποτέ κάτι σε κανέναν συνήγορο. Του είχα εξηγήσει από την αρχή ότι έχω συστήσει διερεύνηση. Θα ήθελα να πω στον Αποστόλη ότι κι εγώ είμαι ιδιώτης αλλά έχω πολλές νεκροτομές στην πλάτη μου. Κανένα μπάχαλο δεν προκύπτει από τις ιατροδικαστικές διερευνήσεις μέχρι τώρα» .

Ο Πέτρος Κουσουλός αναμείχθηκε στον διάλογο τους φωνάζοντας: «Τι λέτε τώρα;» και η κατάσταση άργησε να ξεθυμάνει με την τροπή που πήρε η συζήτηση..

«Ενδεχομένως να έχουμε κι άλλες συλλήψεις» - Ο δικηγόρος αποκαλύπτει

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας και την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Βασίστηκε σε όσα γνωρίζει από τις επαφές που είχε μαζί τους και με τις οικογένειές του, ενώ άφησε υπονοούμενα για νέες συλλήψεις και συγκεκριμένα για την αδερφή της 33χρονης μετά από όσα δήλωσε ο ίδιος.

«Στις επαφές που είχα και με τον Μάνο και με την κατηγορουμένη αλλά και με τις οικογένειές τους είναι ότι απέκλειαν οποιοδήποτε ενδεχόμενο να έχει πράξει το παραμικρό η κατηγορούμενη. Οι ανακριτικές Αρχές λαμβάνουν υπόψη της καταθέσεις και όχι της δηλώσεις.

Έχω δει ότι οι δηλώσεις του κυρίου Δασκαλάκη είναι τελείως διαφορετικές στις κάμερες. Είδα στοιχεία υπερασπιστικά προς τη σύζυγό του στην κατάθεσή του. Ενδεχομένως να έχουμε και άλλες συλλήψεις γιατί ήταν δύο τα άτομα που βρίσκονταν με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.