Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου on air - «Κανείς μας δεν ορίζεται από προηγούμενες σχέσεις»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Ιωάννα Μαλέσκου on air - «Κανείς μας δεν ορίζεται από προηγούμενες σχέσεις»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 με αφορμή την συνέντευξη της Ματίνας Ζάρα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it», η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί on air στις προηγούμενες σχέσεις, μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ξεσπάει. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Θέλω να πω… Όχι δεν θα πω κάτι… Ωραία, θα πω!

Θέλω να πω ότι γενικά αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν μοιράζεται τα προσωπικά του και τις σχέσεις, γιατί τα προστατεύει ή έτσι είναι η φιλοσοφία του, αλλά βγαίνουν πράγματα τα οποία δεν συμβαίνουν και εσύ δεν τα αναιρείς, δεν τα διαψεύσεις, δεν ασχολείσαι συνεχίζουν αυτά να ασχολούνται μαζί σου.

Και κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν αλλά και να έστεκαν, πιθανώς, σε ακολουθούν ενώ εσύ έχεις κάνει τα βήματα σου και προχωράς. Μόνη, όταν χωρίζεις με κάποιον είναι κακό γιατί καθένας μας δεν ορίζεται είτε από προηγούμενες σχέσεις, εφόσον είναι στο παρελθόν, είτε από πιθανότητες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι μαζί.

Είμαστε αυτό που είμαστε σε κάποια φάση και με αυτούς που επιλέγουμε να είμαστε… είμαστε και δεν χρειάζεται και να το κρύβουμε αλλά δεν χρειάζεται και να το διατυμπανίζουμε».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Πάγωσαν» στο Love it με την ατάκα της Μαλέσκου - «Όταν μείνω έγκυος...»

Στο Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4) ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, και με αφορμή ένα υπέροχο φαγητό που έφτιαχνε, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα σχόλιο που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα της μυρίζουν πολύ και έτσι είναι σίγουρη πως όταν με το καλό μείνει έγκυος θα της μυρίζουν πολύ έντονα όλα.

«Νιώθω κάτι, τώρα που μου μυρίζει ότι όταν μείνω έγκυος, πραγματικά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, αλλά θα μου μυρίζουν τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.