Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της - Έλαμπε από χαρά

«Θα παντρευτούμε σίγουρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της - Έλαμπε από χαρά

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», όπου μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης, όσο και για τον μέλλοντα σύζυγό της και την πρόταση γάμου που της έκανε.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Όποτε σκεφτόμουν το Survivor ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ. Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks, οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. (Δείτε εδώ γιατί δεν θα ξαναπήγαινε στο Survivor)

Όσον αφορά τον σύντροφό της και την πρόταση γάμου που της έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα.

Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χάρισε μέρος από τον μισθό της

Την Τετάρτη 6/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το κοινό δεν τις χάρισε τις ψήφους του. Έτσι η παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες και χρήματα στην τσέπη. (Δείτε εδώ πως έφτασε στο ΕΛ. Βενιζέλος). Ωστόσο αποφάσισε να μην κρατήσει όλο το ποσό το οποίο κέρδισε.

Λίγε μέρες, μετά την αποχώρηση η Ευρυδίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς, δώρισε λενα μέρος από τον μισθό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε μια φωτογραφία από την οργάνωση και ένα ευχαριστώ για τα 10.000 ευρώ που δώρισε.

Ευρυδίκη - Χαμόγελο του Παιδιού