«Άφησα 50 μηνύματα για να συνεργαστούμε» - Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκαλύπτει για τις συνεργασίες του

Μίλησε ανοιχτά για όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άφησα 50 μηνύματα για να συνεργαστούμε» - Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκαλύπτει για τις συνεργασίες του

Ο Νίκος Βουρλιώτης εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ανοιχτά" και μίλησε με την Αννίτα Πάνια για την καριέρα του στο τραγούδι και τις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη για τις μουσικές συνεργασίες του

Η συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν από τις πιο σημαντικές για τον ίδιο, αν και η πιο σημαντική στιγμή της ζωής του θα είναι πάντα αυτή που απέκτησε την κόρη του, καθώς, παρόλο που πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι αποτυχία και πως δεν γίνεται να συνυπάρξει ένας καλλιτέχνης αυτού του είδους μουσικής με έναν λαϊκό λέγοντας: «τι δουλειά έχουν με έναν λαϊκό τραγουδιστή», ο Μαζωνάκης αποτέλεσε όχημα για την επιτυχία του τραγουδιού.

Ο ίδιος αναφέρθηκε κι στον Βλάσση Μπονάτσο, τον οποίο ένιωσε ότι παρακάλεσε για να συνεργαστούν, αφού έφτασε σε σημείο να του τηλεφωνεί και να του αφήνει άπειρα μηνύματα μέχρι να απαντήσει και να δεχθεί να σκεφτεί την συνεργασία τους: «Άφησα 50 μηνύματα στον τηλεφωνητή του Βλάσση Μπονάτσου για να συνεργαστούμε».

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει» - "Έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά τον χωρισμό του

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ή αλλιώς NiVo, το ίδιο βράδυ μίλησε και για στοιχεία της προσωπικής του ζωής για τα οποία δεν είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν.

Για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, γεγονός που το youweekly γνώριζε ήδη, και τα συναισθήματά του γι' αυτό πλέον χαρακτηρίζονται από μία ηρεμία, ενώ μίλησε και για την κόρη του, που αποτελεί την μεγάλη του αγάπη.

«Έχουν μια μαγική δύναμη τα παιδιά – όλα τα παιδιά του κόσμου – γιατί έχουν βρει τον κωδικό να συνδέονται με την ψυχή και το συναίσθημα, χωρίς να κάνουν τίποτα» ανέφερε αρχικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κορούλα του.

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό», επισήμανε ο τραγουδιστής.