«Τώρα στα γεράματα...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μπούκη για το GNTM 5 και η αντίδραση του Αντώνη Σρόιτερ

«Εδώ δεν με άφησε στο Survivor»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τώρα στα γεράματα...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μπούκη για το GNTM 5 και η αντίδραση του Αντώνη Σρόιτερ

Η Ιωάννα Μπούκη εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Happy Day και έκανε μία νέα αποκάλυψη για το GNTM 5. Η παραγωγή του ριάλιτι μόδας της έκαναν πρόταση για να συμμετέχει στο σόου, εκείνη, όμως, αρνήθηκε.

Η ίδια ανέφερε πως μόλις έγινε η πρόταση πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό της, με κυρίαρχες τις αρνητικές, διότι θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλη για να συμμετέχει, ενώ μίλησε με χιουμοριστικό τρόπο για την αντίδραση του συντρόφου της, Αντώνη Σρόιτερ.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μπούκη για το GNTM 5

«Μου έγινε πρόταση να μπω στο σπίτι του GNTM. Μάλλον δεν ήταν πρωταπριλιάτικο. Λέω, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα στα γεράματα, με δυο παιδιά, μοντέλο, παντρεμένη…”, μου έκανε λίγο εντύπωση. Στην αρχή και εγώ κάτι άλλο νόμιζα. Λέω, “για επίδοξο μοντέλο;”. Νομίζω και ηλικιακά αλλά και η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπουν αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Και η απάντηση για την άποψη του δημοσιογράφου συζύγου της ήταν: «Ε καλά, λες να μου είπε πήγαινε; Εδώ δε με άφησε στο Survivor να πάω», παρόλο που φαίνεται πως θα το ήθελε, αν σκεφτούμε όσα είχε αναφέρει στην Ανθή Σλαγκούδη για την δική της συμμετοχή.

«Θα παρουσίαζα εκπομπή, αν μου...»

Η Ιωάννα Μπούκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της ίδιας εκπομπής, λίγο καιρό πριν, και μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την αγαπημένη της οικογένεια καθώς αποκάλυψε επίσης και μια τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε. Μάλιστα η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Οι κόρες μας βλέποντας τον μπαμπά τους στην τηλεόραση περιμένουν να τους στείλει φιλάκια. Θα παρουσίαζα εκπομπή, αν μου πρότειναν κάτι που να μου ταιριάζει. Μου είχε γίνει πρόταση από την τηλεόραση, αλλά οι κόρες μου ήταν μικρές.

Οι κόρες μου έχουν κάτι καλλιτεχνικό», είπε αρχικά η Ιωάννα Μπούκη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Αντώνης είναι πολύ νέος και ωραίος! Στα δέκα χρόνια όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο καθένας ποντάρει σε αυτό όταν παντρεύεται, να είναι για πάντα μαζί. Ο Αντώνης τα βλέπει τα νούμερα, αλλά είναι πάντα πρώτος, οπότε αυτό είναι ευχάριστο».