Ο Τανιμανίδης αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της κόρης του - Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ποιος νανούρισε ποιόν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Τανιμανίδης αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της κόρης του  - Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αναθεωρήσει αισθητά τις προτεραιότητες της ζωής του, μιας και οι μικρές δίδυμες αποτελούν σημείο σταθμό για τα σημαντικά. Ο παρουσιαστής και η γυναίκα του προσπαθούν να μοιράζονται τις υποχρεώσεις, που δημιουργούν τα παιδιά εξίσου.

Ο Σάκης είναι χωρίς αμφιβολία ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς αφού μετά τα πρωινά παιχνίδια στο πάτωμα, τώρα τον είδαμε να κοιμάται αγκαλιά με το ένα από τα κορίτσια του διαβάζοντας της παραμύθι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης κοιμάται αγκαλιά με την κόρη του

«Όλα ωραία αλλά που είναι τα μωρά;» - Τα πικρόχολα σχόλια για το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στη Ρώμη

Μπορεί οι συζητήσεις για την προσωπική ελευθερία να δίνουν και να παίρνουν καθημερινά αλλά φαίνεται πως ακόμα η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να δικάσει, δίχως δεύτερη σκέψη. Αυτά δέχεται η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και λίγους μήνες που έχει γίνει μητέρα. (Δείτε εδώ από που κατάγεται)

Τον Ιούνιο του 2021 η Χριστίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια, την Φιλίππα και την Αριάνα.

Τότε η Χριστίνα αποφάσισε ότι θέλει να αφιερωθεί πλήρως στον ρόλο της ως μητέρα και έπειτα θα επέστρεφε στα χόμπι και τις ασχολίες της. Ωστόσο όταν αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει η αντίδραση των follower της δεν ήταν η αναμενόμενη.

Πριν λίγο καιρό η influencer ταξίδεψε στο Παρίσι, ενώ τώρα βρίσκεται στη Ρώμη, για μια οικογενειακή εκδρομή με τον Σάκη, τα αδέρφια του και την κουνιάδα του. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, το προφίλ της γέμισε με σχόλια για το τι είδους μητέρα είναι, που αφήνει τα μωρά της για μέρες.

«Όλα ωραία αλλά που είναι τα μωρά; Δεν μπορώ να καταλάβω τις μαμάδες που αφήνουν τα μωρά τους και φεύγουν μακριά για να διασκεδάσουν», έγραψαν.

«Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία... Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά», είπε μια άλλη μαμά με μια τρίτη να απορεί:«Τα μωρά που είναι»; σχολίασε μία άλλη.

Ωστόσο όλα τα αρνητικά σχόλια φαίνεται πως είναι μόνο για την Χριστίνα και όχι και για τους δύο γονείς που ταξιδεύουν μαζί.