«Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα...» - "Κόλαφος" η Αδαμοπούλου σε ερώτηση για τον γιο της

«Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα...» -

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου έκανε δηλώσεις στο Happy Day την παρασκευή 15/4 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της Ιάσονα, ο οποίος μεγαλώνει και αποτελεί πρώτο και κύριο μέλημα της τραγουδίστριας αλλά και του Ιωάννη Παπαζήση.

Το ζευγάρι είναι γνωστό, πως δεν είναι μαζί στη ζωή και για αυτό ίσως κάποιες υποχρεώσεις να τη βαραίνουν λίγο παραπάνω. Παρ΄ όλα αυτά όπως ανέφερε έχει βρει τον τρόπο να είναι συνεπής σε όλα όσα αφορούν το παιδί και να είναι φυσικά και η ίδια ήρεμη.

Οι δηλώσεις της Βανέσσας Αδαμοπούλου για τον γιο της

«Ο Ιάσονας σήμερα είναι έξι ετών. Δεν διαβάζουμε μαζί γι’ αυτό βλέπεις ότι είμαι πάρα πολύ καλά και δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Έχει μια φοβερή δασκάλα που τον διαβάζει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον μπορεί να το κάνει, να μη μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία τριβής, να διαβάσεις το παιδί σου.

Είμαι αρκετά αυστηρή μαμά. Είμαι και πιο ελαστική σε κάποια πράγματα. Οι μαμάδες είναι πάντα πιο αυστηρές» είπε χαρακτηριστικά η Βανέσσα Αδαμοπούλου.

"Είναι προσβλητικό που..." - "Έσπασε" την σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Παπαζήση

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση.

Την ίδια στιγμή, η ίδια αποκάλυψε πως έχει γράψει το σενάριο για μια ταινία μικρού μήκους, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Οι σχέσεις πολλές φορές ολοκληρώνονται. Κάνουν έναν κύκλο. Αλλά εξελίσσονται κιόλας. Τον Ιωάννη τον αγαπάω πολύ και με αγαπάει και εκείνος. Τον σέβομαι απεριόριστα κι εκείνος αντίστοιχα. Θα κρατήσουμε αυτόν τον τύπο της οικογένειας όπως είναι και θα είμαστε πάντα οικογένεια. Ο χρόνος λειαίνει τα πράγματα και τα κάνει διαφορετικά. Όταν υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός, τα πράγματα προχωράνε.

Οτιδήποτε άλλο είναι λίγο και προσβλητικό για αυτό που έχουμε ζήσει. Μου έχει δώσει πολλά το ότι ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσπάθησα να κάνω κάποια στιγμή αλλά πήγαινα και έφευγα. Υπάρχει το σωστό timing για αυτό» σχολίασε η Βανέσα Αδαμοπούλου.