Night Out: «Χ@@ε με. Είσαι...» - Η επική φάρσα του Παρτσαλάκη στον Κούλη Νικολάου

Του έκλεισε το τηλέφωνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Night Out: «Χ@@ε με. Είσαι...» - Η επική φάρσα του Παρτσαλάκη στον Κούλη Νικολάου

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Night out το βράδυ της Πέμπτης 14/4 και μεταξύ των εξομολογητικών του δηλώσεων, έκανε μια επική φάρσα στον συνεργάτη του Κούλη Νικολάου από το σίριαλ, που παίζει αυτή την περίοδο.

Ο ηθοποιός θα έπρεπε να ζητήσει αποχή από τη « Γη της Ελιάς», λόγω ενός ξαφνικού έρωτα, που ήρθε στη ζωή του από το εξωτερικό και θα ήθελε να πετάξει εσπευσμένα να τη δει. Η φάρσα φαίνεται να πήγε αρκετά καλά, αφού τον πίστεψε προχωρώντας σε υβριστικά σχόλια.

Η επική φάρσα του Γιώργου Παρτσαλάκη στον Κούλη Νικολάου μέσα από το Night out

«Χ…ε με. Είσαι μεγάλο αγόρι και δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις» είπε ο Κούλλης Νικολάου, κλείνοντας απογοητευμένος το τηλέφωνο.

Συγκλονίζει ο Παρτσαλάκης: «Έχασα ότι είχα και δεν είχα...»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, το πρωί της Τετάρτης (12/02) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στις «καλές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, στις αποτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις, την οικονομική του καταστροφή, αλλά και την απώλεια της βαφτιστήρας του.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα είχε αναφερθεί στην δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν λίγα χρόνια και κανείς δεν κατάλαβε.

«Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της Γης της Ελιάς στο μυαλό της. Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής γιατί πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα φανούν. Τον αγαπώ», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αυτό το μυαλό, αυτή την ψυχή, αυτές τις αδυναμίες κουβαλούσα από τα παιδικά μου χρόνια και αν ζούσα ξανά, πάλι τα ίδια θα έκανα. Έζησα πολύ χρυσές εποχές, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”».

«Μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού. Το μεράκι πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ότι είχα και δεν είχα», πρόσθεσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Για την απώλεια της βαφτιστήρας του ο ηθοποιός είπε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα γιατί μου κάνει μόνο κακό».