«Μου έξυσαν όλο το δέρμα» - Η Βούλα Πατουλίδου εξομολογείται πρώτη φορά για την πλαστική στο πρόσωπό της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έξυσαν όλο το δέρμα» - Η Βούλα Πατουλίδου εξομολογείται πρώτη φορά για την πλαστική στο πρόσωπό της

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Down Town και εξήγησε τον λόγο που οδηγήθηκε στην πλαστική στο πρόσωπό της, ενώ αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση του κόσμου μετά από αυτήν.

Η αθλήτρια αποφάσισε να κάνει πλαστική στη μύτη της για προσωπικούς λόγους που αφορούν την ίδια και τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της και όχι για να προκαλέσει τα θετικά σχόλια των αντρών και των θαυμαστών της γενικότερα. Μάλιστα, προτρέπει τα νέα παιδιά που έχουν ανασφάλειες με την εμφάνισή τους να αλλάξουν ό,τι δεν τους αρέσει, ώστε να μπορούν να περάσουν ανέμελα τα υπόιπα χρόνια τους.

Αποκάλυψε, επίσης, πως δεν ένιωθε όμορφη και πως έχει δεχθεί και ρατσισμό για τα τον αθλητικό σωματότυπό της και τα σπυράκια που μπορεί να είχε στο πρόσωπό της ως έφηβη.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Βούλας Πατουλίδου για την πλαστική στη μύτη της

«Δεν έκανα πλαστική για να αρέσω αλλά για να μου αρέσω. Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο, Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στον γιατρό: “Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στο κόσμο;”. Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού.

Γι’ αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δε μπορείς να το ευχαριστηθείς. Γι’ αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ότι τους ενοχλεί στην εμφάνισή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω γίνει 53 ετών και μου λένε, “τι ωραία γυναίκα που είστε”. Τους απαντώ, “Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;”».

Βούλα Πατουλίδου

'Όσον αφορά την περίοδο που ήταν αθλήτρια και την τότε εμφάνισή της, επισήμανε: «Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων φαίνεται θεριό. Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ότι έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου;

Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στο στύλο για να μη φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιείς ότι έτσι πρέπει να συμβεί».

Η συγκινητική στιγμή της στον αέρα του Όλα Γκουντ

Η Βούλα Πατουλίδου έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη το Σάββατο 9/4 στο Όλα Γκουντ και πριν καλά καλά προλάβει να μιλήσει έβαλε τα κλάματα. Η παραγωγή της είχε ετοιμάσει ένα εισαγωγικό βίντεο για τη ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε σε λυγμούς.

Δεν είναι και λίγα αυτά έχει προσφέρει η αθλήτρια τόσα χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και όταν τα βλέπει όλα μαζί σίγουρα της προκαλείται μεγάλη συγκίνηση. Έχει κάνει μεγάλο έργο και αυτός είναι ο λόγος, που τη σέβονται πολύ αλλά και που όταν παίρνει θέση για τρανταχτά ζητήματα στο χώρο της, την ακούνε όλοι.

«Να φύγω; Να σας πω κάτι, πριν πείτε το οτιδήποτε, ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε αυτόν που έκατσε και το μάζεψε και το ετοίμασε όλο αυτό» ανέφερε, βουρκωμένη, η Βούλα Πατουλίδου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Είναι λίγες οι φορές εκείνες που πραγματικά σε παρουσιάζουν και σε παρουσιάζουν από την μεριά αυτή την φωτεινή, την πλευρά της αλήθειας και την πλευρά που πραγματικά αναγνωρίζει κάποιος… Τα λόγια αυτά που είπε, είναι πραγματικά το εγώ μου» «Κι εγώ συγκινήθηκα. Είναι αλήθεια όσα άκουσες στο βίντεο» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.