Game of Thrones: Συνελήφθη πρωταγωνιστής της σειράς για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Game of Thrones: Συνελήφθη πρωταγωνιστής της σειράς για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Ο τηλεοπτικός Thenn Warg, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου και για ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων με το ίδιο πρόσωπο. Στην Ελλάδα, το προηγούμενο διάστημα γνωστή σταρ Ελλάς είχε αποκαλύψει το δικό της περιστατικό κακοποίησης.

Ποιος είναι ο ηθοποιός του Game of Thrones που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Τζόσεφ Γκατ ύστερα από ένταλμα που εξέδωσε το τμήμα Άμεσης Δράσης για Διαδικτυακά Εγκλήματα κατά ανηλίκων, βρέθηκε στη φυλακή, αφού οι αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Η επίσημη ανακοίνωση των Αρχών: «ο Τζόζεφ Γκατ συνελήφθη, μετά από εμπλοκή του σε διαδικτυακή σεξουαλική επικοινωνία με ανήλικο άτομο και παρενόχλησή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα μετά την σύλληψή του, αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων.

Ο ηθοποιός αρνείται τις όποιες κατηγορίες και έσπευσε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας όλους όσους τον υποστήριξαν, τονίζοντας πως πρόκειται για αναλήθειες: «Προφανώς, θέλω να αναφερθώ στους φρικιαστικούς και εντελώς αναληθείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν πρόσφατα εναντίον μου. Είναι 100% λάθος. Επιβεβαιώνω πως πρόκειται για λανθασμένες και παραπλανητικές πληροφορίες στο σημερινό δελτίο της αστυνομίας. Συνεργάζομαι με τις Αρχές για να διαλευκανθεί όλο αυτό. Ανυπομονώ να καθαριστεί το όνομά μου. Ευχαριστώ όλους εσάς τους φίλους μου και υποστηρικτές μου που γνωρίζετε ότι όλα αυτά είναι αναληθή και καταλάβατε πως για νομικούς λόγους, δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω στα social media».

Κρις Νοθ: Άλλος ένας διάσημος που κατηγορήθηκε για τον ίδιο λόγο - Ποιες ήταν οι δηλώσεις του;

Στην επιφάνεια βγήκαν διάφορες αποκαλύψεις για τον Κρις Νοθ, ο οποίος είναι ένας από τους διάσημους πρωταγωνιστές της σειράς Sex and the city. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αρνείται κάθε κατηγορία ωστόσο οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο ίδιος είχε αποφασίσει συνειδητά να μείνει εκτός από τα social media για σχεδόν δυο μήνες. Βέβαια, φαίνεται πως επέστρεψε και πάλι χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά σε όσα συμβαίνουν.

Μάλιστα, όπωφς θα δείτε παρακάτω, ο ίδιος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον 14χρονο γιο του, Ορίον, να παίζει μπάσκετ και τη συνόδευσε κάτω από αυτό έγραψε: «Είναι ανεκτίμητο να βλέπεις την αγάπη του για το μπάσκετ».