Survivor 5: «Θα δώσω πολύ μεγάλο μέρος της αμοιβής μου...» - Η κίνηση ανθρωπιάς της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Όλα όσα είπε στον αέρα του «Love it»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Θα δώσω πολύ μεγάλο μέρος της αμοιβής μου...» - Η κίνηση ανθρωπιάς της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it». Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για την απόφασή της να δωρίσει ένα μέρος του μισθού της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο «Love it»

«Όταν εκτίθεσαι, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ότι θέλει. Εγώ δεν δίνω βαρύτητα σε αυτά τα πράγματα διότι ξέρω πάρα πολύ καλά ποια είμαι όπως ξέρεις και συ, Ιωάννα μου, όπως και όλοι εδώ που καθόμαστε. Από κει και πέρα πολλοί θα πουν και τα θετικά, πολλοί θα πουν και τα αρνητικά και οτιδήποτε προσφέρεις στον κόσμο… Είμαι μαθημένη σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ αποφάσισα βγαίνοντας από το Survivor να δώσω ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής μου, που ακόμα δεν την έχω πάρει, στο Χαμόγελο του παιδιού», πρόσθεσε.

όσον αφορά τα σχόλια που δέχτηκε αλλά και τους haters η Ευρυδίκη στάθηκε στο ότι: «Μπήκα λοιπόν στο Twitter και το 99% του κόσμου έλεγε πολύ όμορφα λόγια γιατί έβλεπα τα tags και τα mentions. 1% έλεγε πικρόχολα σχόλια. Δεν πειράζει, είναι όλα μες στο πρόγραμμα στη ζωή αυτή. Το θέμα είναι όταν πηγαίνουμε στο κρεβάτι μας, να κοιμόμαστε όμορφα και να έχουμε καλή συνείδηση».

Απασφάλισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Δεν θα ξανά πήγαινα στο Survivor»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο-.

Η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό σαφώς μαυρισμένη και ανανεωμένη και μάλιστα έφερε ένα δώρο στον παρουσιαστή. Αφού κάθισαν και οι δύο, ξεκίνησαν φυσικά να μιλούν για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

«Ακόμη και τώρα που ξέρω πως είναι δεν θα πήγαινα ξανά, γιατί είμαι της άποψης πως τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται one, μία μόνο φορά. Ήταν μια εμπειρία ζωής και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα έδωσε και τα δικά της προγνωστικά για το ποιον βλέπει στον τελικό.