«Είναι πολύ ευαίσθητη ψυχή» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υπερασπίζεται τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ

«Δεχόταν ομαδική επίθεση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι πολύ ευαίσθητη ψυχή» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υπερασπίζεται τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ

Την Παρασκευή 15/4, η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, και μίλησε για Κωνσταντίνο Εμμανούλ που έχει ανατρέψει ολόκληρο το παιχνίδι και έχει δημιουργήσει μεγάλες αναταραχές στην ομάδα των μπλε.

Η ίδια ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος είναι καλός άνθρωπος και πως θέλει να πραγματοποιήσει και εκείνος μία δωρέα μετά το παιχνίδι, όπως έκανε κι εκείνη. Προσπάθησε, μάλιστα, να δικαιολογήσει την συμπεριφορά για την οποία έχι βρεθεί αντιμέτωπος με ολόκληρη την ομάδα και έχει φτάσει να συγκρίνεται με τον Βαλάντη.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Η Ευρυδίκη του έδωσε και ορισμένα ελαφρυντικά, λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος είναι μία πολύ ευαίσθητη ψυχή που αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα και θέλω να πω ότι μου έχει εκμυστηρευτεί ότι θα δώσει ένα μέρος της αμοιβής του σε φιλοζωικές ομάδες. Ο Κωνσταντίνος όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν πολύ πιο ήρεμος αλλά όταν άρχισε να δέχεται επιθέσεις, άλλαξε. Τον αμφισβήτησαν από την αρχή. Δεχόταν ομαδική επίθεση».

«Δεν θα ξανά πήγαινα στο Survivor»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο-.

Η ίδια εμφανίστηκε στο πλατό σαφώς μαυρισμένη και ανανεωμένη και μάλιστα έφερε ένα δώρο στον παρουσιαστή. Αφού κάθισαν και οι δύο, ξεκίνησαν φυσικά να μιλούν για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

«Ακόμη και τώρα που ξέρω πως είναι δεν θα πήγαινα ξανά, γιατί είμαι της άποψης πως τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται one, μία μόνο φορά. Ήταν μια εμπειρία ζωής και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα έδωσε και τα δικά της προγνωστικά για το ποιον βλέπει στον τελικό.