X-Factor: Η διαγωνιζόμενη που πήρε τα 4 ναι των κριτών και ενθουσίασε την Ελένη Μενεγάκη

Μίλησε στην εκπομπή της για τον διαγωνισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
X-Factor: Η διαγωνιζόμενη που πήρε τα 4 ναι των κριτών και ενθουσίασε την Ελένη Μενεγάκη

Λίγο πριν μπει ο διαγωνισμός του X-Factor στην τελική ευθεία για το bootcamp, η 41χρονη Λουκία Σλάβη που πήρε τα «ναι» των κριτών ενθουσίασε και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της το μεσημέρι τη Παρασκευής 15/4 για την όμορφη εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό και τα μελλοντικά της σχέδια.

Οι δηλώσεις της Λουκίας Σλάβη για το X-Factor

Η Λουκία Σλάβη κατάφερε με την υπέροχη φωνή της και την δυναμική σκηνική της παρουσία να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει τα 4 πολυπόθητα «ναι» των κριτών, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Οne» της Mary J. Blige και των U2 στο X Factor. Είναι μέλος του συγκροτήματος «48 Ώρες» και παράλληλα μία περήφανη μαμά ενός 19χρονου αγοριού, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

«Θέλει να με βλέπει να κυνηγάω τα όνειρά μου, όπως το ίδιο θέλω και εγώ για εκείνον», είπε
χαρακτηριστικά. Από την εμπειρία της οντισιόν, η ίδια κρατάει τα άτομα που γνώρισε από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους έως και τα άτομα της παραγωγής.

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να μας δει ο κόσμος, αλλά σίγουρα το μεγάλο παιχνίδι παίζεται έξω στη ζωή», αναφέρει.

«Το X - Factor είναι σαν διακοπές για εμένα»

Ολοκληρώθηκαν οι audition του X - Factor και το Σάββατο 16 Απριλίου αναμένουμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο του bootcamp. Οι συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα επι σκηνής και να προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για τα live.

Οι τέσσερις κριτές θα αναλάβουν τις ομάδες τους, η Κατερίνα Λιόλου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα δίνουν τον παλμό από το backstage, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου θα παρουσιάσει το σόου.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε στα backstage τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, μία ανάσα πριν το bootcamp.

«Είναι ένα εντελώς καινούριο πράγμα για μένα, αλλά νομίζω καλά πάμε. Πάντα με γοήτευε, άλλα ένιωθα ότι δεν είναι για μένα. Προέκυψε και με μεγάλη χαρά θέλω να το κάνω», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι κριτές είναι πολύ ωραία παρέα, έχουν καλή ενέργεια, χιούμορ, εδώ είμαι σαν να είμαι διακοπές».