X-Factor: Η έκπληξη του Ανδρέα Γεωργίου για τους κριτές - Αρχίζουν οι "μονομαχίες"

Είστε έτοιμοι;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Η έκπληξη του Ανδρέα Γεωργίου για τους κριτές - Αρχίζουν οι

Οι auditions του X-Factor πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία και πλέον ήρθε η ώρα να μπούμε στο "ψητό" καθώς επιτέλους ξεκινάει η φάση του bootcamp που όλοι περίμεναν! Το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 21:00 στο MEGA, συνεχίζεται η αναζήτηση για τον μεγάλο νικητή και τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα...

Ο Αντρέας Γεωργίου, στην πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής, ανεβαίνει στη σκηνή του «X Factor» και υποδέχεται διαγωνιζόμενους και κριτές σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές!

Όσα θα δούμε το Σάββατο 16 Απριλίου στο X-Factor

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ. Η «μάχη» τώρα ξεκινά. Ο Αντρέας Γεωργίου επιφυλάσσει στους κριτές μία απρόσμενη αλλαγή στη διαδικασία σχηματισμού των ομάδων. Με τις κατηγορίες να έχουν καταργηθεί, οι κριτές θα πρέπει να κινηθούν με στρατηγική για να διεκδικήσουν τους 10 καλλιτέχνες που θέλουν στη δική τους ομάδα.

«Το X - Factor είναι σαν διακοπές για εμένα»

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε στα backstage τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, μία ανάσα πριν το bootcamp.

«Είναι ένα εντελώς καινούριο πράγμα για μένα, αλλά νομίζω καλά πάμε. Πάντα με γοήτευε, άλλα ένιωθα ότι δεν είναι για μένα. Προέκυψε και με μεγάλη χαρά θέλω να το κάνω», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι κριτές είναι πολύ ωραία παρέα, έχουν καλή ενέργεια, χιούμορ, εδώ είμαι σαν να είμαι διακοπές».