Will Smith: Χωρίζει μετά το σκάνδαλο των Oscar με την Jada; - Οι φήμες για το διαζυγιο

Καταστροφικό το γεγονός για το γάμο τους;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Will Smith: Χωρίζει μετά το σκάνδαλο των Oscar με την Jada; - Οι φήμες για το διαζυγιο

Στον απόηχο των βραβείων Όσκαρ και το σκηνικό με το χαστούκι στον Chris Rocks, ένα δημοσίευμα κυκλοφορεί και διαδίδει ότι ο Will Smith και η Jada μπορεί να χωρίσουν οριστικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Globe, η βία είναι μια ακόμη απόδειξη της δυσαρέσκειας στον γάμο του Will με τη Jada.

Διαζύγιο για τον Will Smith και την Jada;

Ένας φίλος του ζευγαριού μάλιστα πιστεύει ότι το περιστατικό αυτό ήταν καταστροφικό για τον γάμο τους. Η πρόβλεψη του διαζυγίου της Globe ήταν οκνηρή αλλά αναπόφευκτη, ωστόσο προς το παρόν κυκλοφορούν μόνο φήμες σχετικά με τον χωρισμό τους, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, όμως το γεγονός πως δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Νοσηλεύεται σε κλινική μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Ο Γουίλ Σμιθ πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να μιλάει όλος ο πλανήτης για την κίνηση που έκανε στην σκηνή των Όσκαρ όταν ο ίδιος χαστούκισε τον Κρις Ροκ, μετά από ένα κακόγουστο αστείο που έκανε για τη σύζυγό του, Jada Smith.

Από εκείνη την τραγική στιγμή η οποία εξακολουθεί να συζητιέται αρκετά καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως ήταν στημένο το όλο σκηνικό, ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει την καριέρα του, την οποία βλέπει να κρέμεται από μία κλωστή.

Ωστόσο, μια συγκεκριμένη είδηση που έχει έρθει στην επιφάνεια φαίνεται να είναι σοκαριστική καθώς έγινε γνωστό πως νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, o Γουίλ Σμιθ έχει μετανιώσει για την κίνησή του, ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό του