Ρίγη συγκίνησης - Η φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Η ανάρτηση που έκανε το κοινό να «λυγίσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης - Η φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βικτώρια Καρύδα θέλησε να μοιραστεί μία ευχάριστη και την ίδια στιγμή συγκινητική ανάμνηση από την περίοδο που ήταν έγκυος.

Από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Μακρής (δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη με την υπόθεσή του), το μοντέλο αφιέρωσε τη ζωή του στα παιδιά της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, την φωτογραφία αυτή από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, την έχει βάλει και screen saver στο κινητό της προκειμένου να θυμάται αυτή την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της κάθε φορά που το ανοίγει.

Η ανάρτηση της Βικτώρια Καρύδα από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Βικτώρια Καρύδα εγκυμοσύνη

Νέα αρχή στη ζωή της

Περίπου 4 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του την ώρα που η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας. Σήμερα, το μοντέλο έχει βρει όσο μπορεί τα πατήματα του και προχωράει μπροστά για χάρη των δυο παιδιών της.

Μπορεί οι εξελίξεις στην δίκη να μην έχουν τέλος, αφού μάρτυρας "κλειδί" δολοφονήθηκε, ωστόσο δεν το βάζει κάτω ούτε λεπτό και δεν αφήνει πλέον οι άσχημες ειδήσεις να την ρίχνουν.

Σήμερα λοιπόν, έχει βρει το χαμόγελο της και κάνει μια νέα αρχή στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Europe Continental η MissΤουρισμός.

«Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Ιταλία!!! όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα..???????? μας στο Miss Europe Continental η MissΤουρισμός, Βικτώρια Καρίδα @viktoria_karida1111 .., Δήλωσε υπερήφανη, περπατώντας ξυπόλυτη στους ιερούς πρόποδες της Ακρόπολης κρατώντας περήφανα την Ελληνική Σημαία μας φορώντας τουαλέτα @vassilioskostetsos όπως το μπλε χρώμα του ουρανού, με απαλή χρυσαφένια επιδερμίδα @prokopiosmakrilakis φλερτάρει με το χρώμα και τον ήλιο ανταποκρινόμενη έτσι στην φλογερή της επιθυμία για ευτυχία και φως», έγινε γνωστό.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδα καθώς όλη η ιστορία με τον θάνατο του συζύγου της, την επηρέασε πάρα πολύ.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη.

Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Secret.