«Είχα σπάσει κνήμη και περόνη, δεν μπορούσα...» - Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

«Ήταν ένα φρένο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχα σπάσει κνήμη και περόνη, δεν μπορούσα...» - Ο Νίκος Πολυδερόπουλος για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή καθώς μπήκε στη διαδικασία να πάρει σημαντικές αποφάσεις, ενώ στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στα δύσκολα μαθητικά του χρόνια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου

«Μπορεί να ξεφεύγω με απλά πράγματα. Είμαι πολύ πειθαρχημένος με τον εαυτό μου. Για εμένα ο χριστιανισμός δεν είναι κοίταξε να δεις δεν θα φάω σήμερα κρέας αλλά φασόλια και θα πάω να κοινωνήσω. Πιστεύω ότι πρέπει να αγγίζεις με τις πράξεις…. Είμαι της άποψης πως δεν φταίει κανένας για ότι έχει συμβεί στη ζωή του, φταίω μόνο εγώ. Που λένε αυτός μου φέρθηκε σκάρτα. Ας έβλεπες τις πράξεις του να μην του είχες εμπιστοσύνη. Εξαπατάσαι μία φορά αλλά τη δεύτερη είναι στο χέρι σου.

Το ατύχημα με τη μηχανή ήταν ένα φρένο. Είχα σπάσει κνήμη και περόνη και δεν μπορούσα να περπατήσω για ένα χρόνο. Με έκανε να πω κοίταξε να δεις. Τι μπορώ να κάνω μέσα στην καθημερινότητά μου με ένα πόδι και τι μπορώ αν είμαι αρτιμελής κι υγιής. Αν έχεις τα δύο σου πόδια. Το μόνο εμπόδιο είσαι εσύ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Τι δουλειά έκανε ο ηθοποιός πριν γίνει γνωστός μέσα από το "Μπρούσκο"

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, λίγο διάστημα μετά την εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αυτή τη φορά αποκάλυψε τις δουλειές που έχει κάνει πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και τις δουλειές που τον άφησαν χωρίς πληρωμή.

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα συμμετέχει στην παράσταση "Ποντικοπαγίδα" στο θέατρο Νέος Ακάδημος και θυμάται αυτές τις μακρινές αναμνήσεις έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μαθήματα, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες θετικά και με τελείως διαφορετικό τρόπο.

«Έχω τελειώσει θερμοϋδραυλικός και φτιάχναμε ένα κτίριο με λαμαρίνες και εξαερισμούς πριν μπω στην υποκριτική. Ήρθε μια πρόταση από έναν φίλο μου να πάω να κάνω κάπου τον κομπάρσο και έτσι ξεκίνησα. Μετά είδα ότι μου αρέσει, πήγα στη σχολή και ήρθαν όλα τα υπόλοιπα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου είχε φορτηγό, δούλευα σε φορτηγό, έχω δουλέψει σαν σερβιτόρος, μπάρμαν, δημόσιες σχέσεις. Σερβιτόρος από κλαρίνα μέχρι μπουζούκια, δηλαδή τα πάντα έχω κάνει. Πολύ παλιά είχα κάνει και κάποιες φωτογραφίσεις σαν μοντέλο ενώ είχα πάει και δυο φορές σε επιδείξεις του Ασλάνη και του Αποστολόπουλου».

«Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Υπήρχε μια τάση στην Ελλάδα να ζητάς σαν δανεικά τα δεδουλευμένα σου οπότε ναι, έχω υπάρξει και εγώ αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσει από όλους αυτό. Δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, φταις εσύ που αντί να βλέπεις τις πράξεις του ακούς τα λόγια του», τόνισε στο τέλος της συζήτησης.