«Όταν ήμουν μικρός οι δάσκαλοι με χτυπούσαν» - Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος

«Ήταν βάρβαρο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν ήμουν μικρός οι δάσκαλοι με χτυπούσαν» - Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός που βρίσκεται σε σχέση αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν ήταν μικρός στο σχολείο, καθώς ήταν αρκετά ζωηρός.

Η εξομολόγηση του Νίκου Πολυδερόπουλου για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν ήταν μικρός στο σχολείο

«Έχω ΔΕΠΗ και δυσλεξία. Οι δάσκαλοι τότε στο σχολείο μας χτυπούσαν, αν δεν διάβαζες έλεγαν δώστου μια φάπα να μάθει. Ήμουν σε ένα χωριό πολύ μικρό και στην τάξη ήμασταν 10 παιδιά. Μας έριχναν ξύλο φουλ. Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάγνωση, ακόμα και τώρα δηλαδή, δυσκολεύομαι πολύ. Μάθαινα παπαγαλία το μάθημα στο κείμενο αλλά αν με σταμάταγες έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή γιατί μπερδευόμουν.

Μας έλεγαν να πάμε στο δέντρο, να κόψουμε μία βέργα και να τους τη δώσουμε. Είχαν και χάρακα και μας χτυπούσαν. Ήταν βάρβαρο. Ήμουν ζωηρός όμως, γκρέμιζα ολόκληρο το σχολείο», είπε κλείνοντας ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Το ανοσοποιητικό μου ήταν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 7/4 ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή του στη Ελλάδα, με τη σειρά «Μόλις χθες», για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, ενώ λίγο αργότερα συγκλόνισε με τις δηλώσεις που έκανε για τα ερωτικά του.

«Κόλλησα δυο φορές κορωνοϊό. Το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα. Φοβήθηκα λίγο επειδή έχω άσθμα. Τις πρώτες ημέρες ζορίστηκα, δεν πήγα όμως στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κιόλας αν θα πήγαινα, ήθελα να το ξεπεράσω. Δεν ήθελα γενικά να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Αναφορικά με το μέρος που τον κάνει να ηρεμεί και το θεωρεί καταφύγιο του, είπε: «Όταν φας χαστούκια στη ζωή σου, αρχίζει και συνειδητοποιείς ότι μέσα σου έχεις μια δύναμη που είναι υπερδύναμη. Οπότε αν το καταλάβεις δεν εξαρτάσαι από τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό σου», εξηγώντας τους λόγους που επισκέπτεται το Άγιο Όρος.