Αγνώριστη η Κέισι Μίζιου μετά το GNTM - Έκοψε τα μαλλιά και έγινε άλλος άνθρωπος

Και πάλι κούκλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Κέισι Μίζιου μετά το GNTM - Έκοψε τα μαλλιά και έγινε άλλος άνθρωπος

Μπορεί η Κέισι Μίζιου να μην κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στο GNTM ωστόσο η αλήθεια είναι πως μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι, έχει δουλέψει πολύ στον χώρο της μόδας και έχει εξελιχθεί σε ένα εκπληκτικό μοντέλο.

Η Κέισι μάλιστα τους τελευταίους μήνες κατάφερε να απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης καθώς χώρισε με τον αγαπημένο της Δημήτρη ωστόσο τα ξαναβρήκαν μέσα στο καλοκαίρι.

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέισι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, τόλμησε να κάνει αυτό που φοβούνται οι περισσότερες γυναίκες, δηλαδή να κόψει τα μαλλιά της, κοντό καρέ.

Η αλλαγή είναι μεγάλη και η αλήθεια είναι πως το νέο της μαλλί, της πάει πάρα πολύ.

Η μεγάλη αλλαγή της Κέισι Μίζιου μετά το GNTM

Κέισι Μίζιου μαλλιά

«Με την Καγιά δεν ξαναμιλήσαμε μετά το παιχνίδι»

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι στο Πρωινό, η Κέισι Μίζιου είχε αποκαλύψει πως μετά το τέλος του GNTM δεν είχε καμία επαφή με τη Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό.

«Με την κυριά Καγιά δεν έχω ξαναμιλήσει μετά το παιχνίδι, δεν έτυχε. Με τον κύριο Μπράτη έχω ανταλλάξει κάποια μηνυματάκια, είναι γλυκύτατος. Με τον κύριο Σκουλό, επίσης, δεν έτυχε, αλλά ελπίζω να συνεργαστώ έξω από το παιχνίδι, όπως και με όλους τους υπόλοιπους κριτές», ανέφερε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.