Μέσα σε τόσους χωρισμούς είχαμε και μία επανασύνδεση

Και το ανακοίνωσαν με μία φωτογραφία στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέσα σε τόσους χωρισμούς είχαμε και μία επανασύνδεση

Αν κάτι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τις εξελίξεις στην ελληνική showbiz το καλοκαίρι του 2021 αυτό είναι η λέξη χωρισμός. Μέσα σε ένα μήνα, δεν προλαβαίναμε να μετράμε «θύματα» μιας και η μία σχέση διαλυόταν μετά την άλλη.

Το «ρόδι» έσπασαν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι ανακοίνωσαν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας ότι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους. Η ανακοίνωση ήταν λιτή και έγινε από τον μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Η είδηση έγινε γρήγορα γνωστή και το πρώην ζευγάρι την επιβεβαίωσε μιας και δεν ήθελε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Τελευταίοι στη λίστα των «τρανταχτών» χωρισμών ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης οι οποίοι πήραν διαζύγιο ενώ οι φήμες λένε πως ήταν χωρισμένοι εδώ και 2 χρόνια!

Αυτό είναι το ζευγάρι που επανασυνδέθηκε μετά τον χωρισμό του

Μέσα σε όλα τα άσχημα όμως ήρθε και μία επανασύνδεση για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο γνωρίσαμε σε ένα από τα ριάλιτι.

Ο λόγος για την φιναλίστ του GNTM, Κέισι Μίζιου, η οποία με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο χώρισε μόλις πριν από έξι μήνες.

Κέισι Μίζιου επανασύνδεση

Η ιστορία του έρωτα της Κέισι με τον Δημήτρη

Το μοντέλο ήταν πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, ενώ και μέσα στο παιχνίδι, έκανε πολλές αναφορές προς το πρόσωπο του και στον τελικό φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ωστόσο, όπως φαίνεται μετά από 2 χρόνια πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και διέγραψαν και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Όπως έδειξε ο χρόνος, οι δυο τους δεν άντεξαν το διάστημα που πέρασαν μακριά ο ένας από τον άλλο και έτσι είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.