Με πιασμένα μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ - Η casual εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα σε εμπορικό κέντρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με πιασμένα μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ - Η casual εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα σε εμπορικό κέντρο

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα να εμφανίζεται καθημερινά στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega (δείτε εδώ τι είπε για το μέλλον της), ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα, ωστόσο στην προσωπική της ζωή δεν φοβάται να βγει ατημέλητη.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε τις προηγούμενες μέρες σε βόλτα στα μαγαζιά με μία καλή της φίλη.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε να πιάσει κοτσίδα τα μαλλιά της, ενώ κυκλοφόρησε ακομπλεξάριστη χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και εννοείται πως ήταν για ακόμη μία φορά κούκλα.

Οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα από γνωστό εμπορικό

Δανάη Μπάκρα χωρίς μακιγιάζ
Δανάη Μπάρκα εμπορικό κέντρο

Ο «εφιάλτης» που έζησε

Η φετινή χρονιά φαίνεται πως δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τη Δανάη Μπάρκα. Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, και χθες (11/4), όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, άγνωστοι της έσπασαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, το περιστατικό έγινε στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα, η ίδια το παρακολούθησε από μακριά. Όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε βέβαια να αποτρέψει τους ληστές από το να παραβιάσουν το αμάξι της.

«Είχα ένα περιστατικό μετά την παράσταση. Συνήθως το αμάξι μου στο κέντρο το αφήνω σε πάρκινγκ αλλά χθες αποφάσισα να το αφήσω έξω. Καθώς πήγαινα στο αυτοκίνητό μου είδα κάτι ανθρώπους να το περιτριγυρίζουν. Άρχισα να πατάω το κουμπί του κλειδώματος και να φωνάζω για να τους δείξω ότι ήμουν εκεί.

Ξαφνικά βλέπω με τον αγκώνα τους να σπάνε το τζάμι. Τους φώναζα δεν έχει τίποτα μέσα και αυτοί ήταν χαλαροί. Μετά άρχισαν να τρέχουν. Τέλος πάντων μακάρι να είναι μόνο αυτά τα προβλήματά μας. Ήταν πολύ άγριο το ότι έβλεπα δύο ανθρώπους να σπάνε το αμάξι μου… Προσπαθούσα από μακριά να κάνω ό,τι μπορώ. Χαλάλι θα τα φτιάξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.