Στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης 17/2 η Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης 17/2 η Δανάη Μπάρκα - Τι συνέβη;

Η Δανάη Μπάρκα πέρασε μια περιπέτεια στην γειτονιά της, η οποία την ανάγκασε, το βράδυ της Πέμπτης 17/2, να επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, στο Χαλάνδρι, μαζί φυσικά με τους γείτονες της πολυκατοικίας της - δείτε εδώ το εντυπωσιακό διαμέρισμα στο οποίο μένει -. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε με την ανάρτησή της να ευχαριστήσει το προσωπικό του αστυνομικού τμήματος για την εξυπηρέτησή τους.

Το πρωί της Παρασκευής 18/2 και στον αέρα της εκπομπής εξήγησε ακριβώς τι συνέβη στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές. Η ίδια εξομολογήθηκε πως ήταν πολύ αγχωμένη με την διαδικασία, που αναρωτήθηκε αν θα περάσει τη βραδιά στο τμήμα.

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την περιπέτειά της με την αστυνομία

Η Δανάη Μπάρκα στο αστυνομικό τμήμα.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα on air

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το παρελθόν της καθώς υπήρξε σκηνοθέτης ο οποίος της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα εξαιτίας της εικόνας της, καθώς δεν θα υπήρχε ρόλος να παίξει.

«Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας… Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”.

Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει – όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού – κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν», είπε αρχικά και συνέχισε:

Έβγαινε στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους.

Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω…»