«Γεννημένος μπαμπάς...» - Οι δημόσιες ευχές της Ναταλίας Γερμανού στον Νίκο Καρβέλα

«Να είναι η ζωή του γεμάτη μουσική, γέλιο και υγεία»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γεννημένος μπαμπάς...» - Οι δημόσιες ευχές της Ναταλίας Γερμανού στον Νίκο Καρβέλα

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16/4 μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δεν γίνεται, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει τις ευχές της στον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος έγινε για τρίτη φορά πατέρας, και με τη σύντροφό του απέκτησαν έναν γιο.

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού στον Νίκο Καρβέλα

«Όταν τον πρωτογνωρίσεις, εγώ τον γνώρισα στα τέλη της δεκαετίας του 80, δε λες “να ένας άνθρωπος γεννημένος να γίνει μπαμπάς”. Έγινε όμως μπαμπάς όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις φορές. Ο Νίκος Καρβέλας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά με την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου που είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια.

Η Έλενα πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο έναν κούκλο, ένα αγοράκι υπέροχο και απ’ ότι μαθαίνω είναι και πολύ νόστιμος ο μικρός. Πάρα πάρα πολύ όμορφος. Να σας ζήσει, να τον χαίρεστε. Να είναι η ζωή του γεμάτη μουσική, γέλιο και υγεία. Έχοντας εσάς τους δυο γονείς πιστεύω ότι θα περάσει καλά αυτό το παιδί» είπε η παρουσιάστρια.

«Στα 70; Αφού αντέχει...»

Η ευχάριστη είδηση για το 3ο παιδί του Νίκου Καρβέλα έπεσε σαν μια πολύ ευχάριστη βόμβα στο χώρο της showbiz. Ο τραγουδιστής και στιχουργός παρά τα 70 του χρόνια φαίνεται να μην το βάζει κάτω και να έχει όρεξη για ζωή, καθώς υποδέχτηκε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 13/4 μέσα από την εκπομπή ''Αταίριαστοι'' οι παρουσιαστές θέλησαν να ευχηθούν στον Καρβέλα με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο για το νέο μέλος και να επιβραβεύουν τα κουράγια του.

ο Χρήστος Κούτρας αναρωτήθηκε αρχικά «άδεια για ταξί ή για περίπτερο στα πόσα παιδιά παίρνεις; Έχουν σταματήσει αυτά;» για να λάβει απευθείας την απόκριση από τον συμπαρουσιαστή του, Γιάννη Ντσούνο πως «πρέπει να έχουν σταματήσει αυτά. Δεν ξέρω, βέβαια, από τα τέσσερα και πάνω τι γίνεται».

Χ.Κ.: Κάποια έκπτωση τώρα ως τρίτεκνος δεν;

Γ.Ν.: Έχει… Κάποιες εκπτώσεις τις έχει! Όλοι οι τρίτεκνοι έχουμε.

Χ.Κ.: Κ. Καρβέλα γερά! Άξιος! Συγχαρητήρια, να σας ζήσει μαζί με την κυρία Φερεντίνου το αγοράκι σας. Τρίτη φορά μπαμπάς και άρχισαν βέβαια όλοι… Στα 70; Αφού αντέχει ο άνθρωπος. Δεν κατάλαβα δηλαδή.Γ.Ν.: Καλά έκανε.

Χ.Κ.: Δείχνει τον δρόμο! και εν πάση περιπτώση έχει αφήσει το αποτύπωμα του και στην χώρα;. Τρία παιδιά ο άνθρωπος.