«Δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους!» - "Καταπέλτης" η Σοφία Βογιατζάκη για συναδέλφους της

«Τους το έχω πει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους!» -

Η ταλαντούχα και λαμπερή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει και τον λόγο που δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με δύο συγκεκριμένα άτομα, στα οποία μάλιστα το έχει πει ανοιχτά.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για δύσκολες συνεργασίες της

Υπάρχουν συνεργασίες που σε δυσκόλεψαν και δεν θα ήθελες να επαναλάβεις;

Υπάρχουν δύο συνεργασίες που με δυσκόλεψαν πάρα πολύ και είπα ότι με αυτούς τους δύο δεν θα δουλέψω ποτέ ξανά. Είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά πέρασα πολύ δύσκολα. Ζητούσα αντικαταστάσεις, αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα, οπότε έκανα υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Η Σοφία Βογιατζάκη για δύσκολες συνεργασίες της

Το έχεις πει σε εκείνους;

Βέβαια τους το έχω πει. Το ξέρουν ανοιχτά και οι δύο. Δεν το κράτησα μέσα μου. Ούτε να σε ξέρω, ούτε να με ξέρεις, ούτε να σε ξανά δω, ούτε να με ξανά δεις. Το θέμα δεν ήταν προσωπικό. Δημιουργήθηκε θέμα στην παράσταση, ήταν κακοί συνεργάτες. Δεν με νοιάζει να κάνω φίλους στη δουλειά, αλλά να βγαίνει ένα σωστό αποτέλεσμα και να μην κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει ανά πάσα στιγμή και με φασιστικό τρόπο μάλιστα. Ποτέ ξανά.

«Είναι πολύ δύσκολο να...»

Η σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» έχει κάνει θραύση καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρακολουθούν την σειρά του ALPHA. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Σοφία Βογιατζάκη όπου μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί η σειρά.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω ότι δεν θα συνεχιστούν, γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται στα 26 επεισόδια. Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί μια ιδέα, με τον ίδιο τίτλο, που να μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη για άλλα 15-20 επεισόδια.

Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει άμεσα, γιατί για να συνεχιστεί πρέπει να μπουν τα γυρίσματα σε ένα μήνα, δεν νομίζω ότι τα παιδιά προλαβαίνουν να γράψουν νέα επεισόδια και να μπούμε και για γυρίσματα».