«Έκλαιγα με λυγμούς» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Περιγράφει την στιγμή που το έμαθε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έκλαιγα με λυγμούς» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/4 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Θυμάμαι ότι τότε έκανα γύρισμα για μια σειρά του Mega και μπαίνει κάποιος στο πλατό και φωνάζει “σκότωσαν τον Νίκο, σκότωσαν τον Νίκο” και λέω “ποιον Νίκο;” και μου λέει “τον Σεργιανόπουλο” και παθαίνω σοκ. Δεν μπορούσα μετά, δεν έκανα τη σκηνή ποτέ. Έκλαιγα με λυγμούς κι έφυγα από το πλατό, δεν μπορούσα.

Με τη Λάμψη γινόταν πανζουρλισμός. Ταξιδεύαμε στη Ζάκυνθο και είχε μπατάρει το πλοίο επειδή ο κόσμος ερχόταν σε εμάς για αυτόγραφα».

Για τις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Δεν με σοκάρουν, ξέρω κάποια περιστατικά. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτές οι υποθέσεις θα έφταναν στη δικαιοσύνη. Και σε εμένα έχουν τύχει περιστατικά, όχι σε αυτό το βαθμό, αλλά μπόρεσα και τα διαχειρίστηκα», αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της.

«Το πρωί έκανα χειρουργείο και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για τους ρόλους που έχει υποδυθεί, για τους συντρόφους της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προσπαθώντας να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να τα καταφέρει εν τέλει, ενώ λίγο καιρό πριν είχε προχωρήσει σε δηλώσεις για την σχέση της με την μητέρα της.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου θεωρούσαν σημαντική παιδεία το θέατρο και τη λυρική σκηνή. Η Ελένη Χατζηαργύρη ήταν δασκάλα μου. Ήρθε δειλά και μου είπε χωρίς να σε προσβάλω θέλεις να έρθεις να στρώνεις το χαλί στην παράσταση “Αγαμέμνονας”. Φέτος επέλεξα ένα ρόλο δραματικό γιατί ήθελα να φύγω από τους ρόλους που μου δίνουν συνήθως για να δείξω ότι μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Στο “Φιλί της ζωής” έκανα τη χειρουργό, πήγα σε έναν φίλο μου χειρουργό και είδα όλα τα χειρουργεία ανοιχτής καρδίας, εγκέφαλο, είχα μάθει να κάνω ράμματα. Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, μου κάνει εντύπωση γιατί στο live είμαι καλή, θα μπορούσα να παρουσιάσω και show», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσον αφορά την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιού, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συμπλήρωσε: «Έχω κάνει δυο γάμους, εξαιρετική εμπειρία έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θεωρώ πως δεν θα ήθελα να κάνω ένα παιδί.

Δεν ήταν από τις πρώτες μου επιθυμίες να κάνω ένα παιδί, αν ήθελα θα είχα κάνει. Με φόβιζε το να κάνω παιδί, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη και δεν ήξερα αν θα είμαι καλή μητέρα».

«Είχα μια άτυχη εγκυμοσύνη, είχα παλίνδρομη κύηση πήγα στον γιατρό μου και το παιδί δεν ζούσε, έκανα το χειρουργείο το πρωί και το βράδυ πήγα στην πρεμιέρα μου. Για όσο βίωσα την μητρότητα είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος της συνέντευξης προκαλώντας συγκίνηση.