Χρυσή Αυγή: Στις 15 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό

Οι καταδικασθέντες πρωτοδίκως θα καθίσουν στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρυσή Αυγή: Στις 15 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό

Για τις 15 Ιουνίου προσδιορίστηκε η τελική ημερομηνία για να ξεκινήσει στο Εφετείο Αθηνών η δίκη των δεκαεννέα μελών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή σε δεύτερο βαθμό (δείτε εδώ το συμβάν με πρώην βουλευτή του κόμματος) .

Θα καθίσουν και πάλι στο ειδώλιο τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση του σκεπτικού της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, οι καταδικασθέντες πρωτοδίκως θα καθίσουν στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προκειμένου να δικαστούν από εφέτες δικαστές για σειρά αξιόποινων πράξεων που τους αποδίδεται. Μεταξύ αυτών η δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013 που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για το «ξήλωμα» της Οργάνωσης από την δικαιοσύνη. Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής έχουν ήδη υποβάλλει αίτημα η δίκη να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών λόγω της μεγάλης χωρητικότητά της.

«Έχουν πυροβολήσει το παράθυρο του σπιτιού μου! Αν ήμουν όρθια μπορεί να...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της "Μεσάνυχτα", βρέθηκε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη. Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας. Επίσης, αναφέρθηκε στον πυροβολισμό που δέχτηκε στο ίδιο της το σπίτι.

«Συνήθως κινδυνεύω μετά το ρεπορτάζ. Το κομμάτι της Χρυσής Αυγής που δεν έγινε ποτέ γνωστό. Έχουν πυροβολήσει το παράθυρο του σπιτιού μου. Είχαμε γυρίσει από διακοπές με τα παιδιά μου. Άναψα το φως στο μπάνιο και κάθισα. Αν ήμουν όρθια μπορεί να μην ήμουν εδώ τώρα. Η έκφραση του γιου μου με θύμωσε και με πείσμωσε. Γι’ αυτό συνέχισα τον δικαστικό αγώνα με τη Χρυσή Αυγή και δικαιώθηκα».

Ρένα Κουβελιώτη Μεσάνυχτα alpha