Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Βαλάντης Αλεξόπουλος

Σοκάρει ο τρόπος που τραυματίστηκε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Βαλάντης Αλεξόπουλος

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Βαλάντης Αλεξόπουλος, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από τραυματισμό.

Ο κ. Αλεξόπουλος εισήχθη εσπευσμένα το Σάββατο στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ όπως είπε ο ίδιος στο ιατρικό προσωπικό, τραυματίστηκε μετά από πτώση από ποδήλατο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κυανού Σταυρού και εν συνεχεία στην αγειοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου προκειμένου αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Ενώ, να σημειώσουμε πως ανησυχία επικράτησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

Πηγή: onlarissa.gr

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, έκανα λάθος»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

Λίγους μήνες μετά την καταδίκη της Χ.Α. ο Πέτρος Γαϊτάνος εξήγησε πως έκανε μία λάθος εκτίμηση τότε και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που θεώρησε πως τους υποστήριζε, τονίζοντας παράλληλα πως ποτέ δεν ήταν ένας άνθρωπος που επικροτούσε τη βία.

«Κάποτε πριν από αρκετά χρόνια με ρώτησαν σε μία συνέντευξη ποια είναι η γνώμη μου για την Χρυσή Αυγή και έχω την ανάγκη να κάνω μια διόρθωση σε αυτό. Ήμασταν σε μια περίεργη κατάσταση κρίσης, βλέπαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βοηθούσαν κάποιους γέροντες, κάποιους ανθρώπους που είχαν προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας. Εγώ έκανα ένα λάθος, όμως, σε αυτό και γι’ αυτό το λάθος θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη.

Ακούγοντας τώρα αυτά που είπα τότε, δεν μου ταιριάζει ο Πέτρος αυτός και το θεωρώ περίεργο πώς ο Πέτρος είπε αυτά. Δεν θα τα έλεγα αυτά γιατί και δεν ανήκω σε μια τέτοια νοοτροπία, αλλά και γιατί είπα έναν λογισμό ο οποίος όμως έβγαζε μια εντύπωση ότι εγώ στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους.

Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Πρέπει, όμως, να ξεκαθαριστεί αυτή η ιστορία, να τελειώσει. Ποτέ δεν τους στήριζα, δεν τους στηρίζω και ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που ήμουν δίπλα και μου άρεσε η βία, η παραβατικότητα, η εγκληματικότητα.

Όπως φάνηκε, αυτοί οι άνθρωποι εκτός από κάποια πράγματα που προσπαθούσαν να κάνουν, δεν ήταν ευθείς. Επειδή εγώ δεν ταίριαζα σε αυτό, θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτούς που πιθανόν στενοχωρήθηκαν ή ένιωσαν άβολα από αυτό που είπα. Πάντως, ακούγοντάς το, δεν θέλω ούτε καν να το επαναλάβω. Δεν θέλω να με συνδέει ποτέ ξανά κανένας με τέτοιες δράσεις, με τέτοιους τρόπους ζωής.

Η συνέπεια αυτών που λέω τώρα φαίνεται από όλη την πορεία μου. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους και όταν με πλησίασαν τους ξεκαθάρισα ότι "Παιδιά εγώ δεν έχω καμία σχέση μαζί σας". Κάποια στιγμή προσπάθησαν να με πλησιάσουν, νόμιζαν ότι εγώ είμαι φιλικός απέναντί τους. Τους είπα ευθαρσώς ότι εγώ δεν έχω σχέση μαζί τους. "Δεν έχουμε καμία σχέση εγώ κι εσείς"…», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Γαϊτάνος.