«Δεν ήθελα από την αρχή, έχω μετανιώσει...» - Η εξομολόγηση του Παύλου Σταματόπουλου για συνεργασία του

«Φυσικά δεν θα πω το πρόσωπο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν ήθελα από την αρχή, έχω μετανιώσει...» - Η εξομολόγηση του Παύλου Σταματόπουλου για συνεργασία του

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Παύλος Σταματόπουλος, την Παρασκευή 15/4 καθώς πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark κι απάντησε σε «επικίνδυνες» ερωτήσεις όπως η Μαρία Αντωνά, καθώς μία από αυτές ήταν να αναφέρει μία συνεργασία για την οποία να έχει μετανιώσει στην καριέρα του.

Για ποια συνεργασία μετανιώσει ο Παύλος Σταματόπουλος;

«Για συνεργασία μου έχω μετανιώσει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα από την αρχή. Πέρασα δύσκολα εγώ, δεν μου έκανε τίποτα ο άνθρωπος αλλά έχω μετανιώσει» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Φυσικά δεν θα σου πω το πρόσωπο γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να το συναντήσω ξανά και να δουλέψω. Άμα ψωμολυσσάω, πώς θα ζήσω;» πρόσθεσε με χιούμορ.

Η άγνωστη κόντρα Σταματόπουλου και Πούμπουρα - «Είχαμε να μιλήσουμε χρόνια»

Ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην σημερινή (28/9) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, ο πρώτος αναφέρθηκε και στην άγνωστη κόντρα που είχε με τον Σάββα Πούμπουρα.

Οι δύο συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησαν για τη μετακόμισή τους στο MEGA -δείτε εδώ την πρεμιέρα της εκπομπής-, με τον Σάββα Πούμπουρα ξαφνικά να αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε έρθει σε ρήξη με τον δημοσιογράφο.

«Είχαμε να μιλήσουμε για χρόνια» τόνισε ο Παύλος ενώ ο Σάββας αμέσως μετά εξήγησε πως τα ξανά βρήκα, καθώς ο πρώτος πήρε την απόφαση να του τηλεφωνήσει. «Mετά από χρόνια με πήρες τηλέφωνο και ξαναβρεθήκαμε ασχέτως από τη σχέση που είχαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.