«Έχω απαντήσει σε μήνυμα στο κινητό του Άρη» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Αντωνά στο After Dark

«Δεν ήταν μπροστά, το είπα μετά αφού απάντησα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω απαντήσει σε μήνυμα στο κινητό του Άρη» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Αντωνά στο After Dark

Καλεσμένη στο εξομολογητήριο του “After Dark” βρέθηκε η Μαρία Αντωνά η οποία πέρασε από τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε με θάρρος και ειλικρίνεια. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον τον Άρη Σοϊλέδη αποκαλύπτοντας πως έχει απαντήσει σε μήνυμα στο κινητό του.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά για τη σχέση της

“Έχω απαντήσει σε μηνύματα σαν να είμαι ο Άρης. Έχουμε ο ένας τους κωδικούς του άλλου, όχι όλους. Ξέρουμε τους κωδικούς των τηλεφώνων. Δεν ήταν μπροστά, το το είπα μετά, αφού απάντησα. Τα λέω” εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά η οποία βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασιών για τον γάμο τους.

Όσο για τη συμμετοχή του στο Survivor η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Πριν φύγει του είπα ότι είμαι έτοιμη για όλα, να ακούσω σχόλια. Ήταν δικιά μου προτροπή να πάει στο “Survivor”. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία και στο οικονομικό Χαίρομαι όταν βλέπω να έχει την αποδοχή αλλά έχει εμένα στην καρδιά του. Δεν ζηλεύω. To αν κάποια παίκτρια παραείναι φιλική, θα το συζητήσουμε όταν έρθει από κοντά».

Η Μαρία Αντωνά σχολίασε την συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12/4 του Survivor 5, ο Άρης Σοϊλέδης παρεκτράπηκε και μίλησε με άσχημο τρόπο και προκάλεσε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας.

Η μέλλουσα σύζυγός του, Μαρία Αντωνά, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, εξέφρασε τη δική της άποψη σχετικά με αυτό το περιστατικό και ανέφερε πως πραγματικά κι εκείνη ένιωσε να ενοχλείται από την συμπεριφορά του, αλλά εφόσον εκείνος στη συνέχεια απολογήθηκε, η ίδια είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

«Το αποδέχθηκε και ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη… Εμένα προσωπικά με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που είπε ο Άρης. Θύμωσα πάρα πολύ μαζί του. Και μένα δε μου άρεσε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένας τραυματισμός τεντώνει την ψυχολογία σου και τα νεύρα σου.

Δε το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αυτό. Τουλάχιστον, είδα ότι ζήτησε συγγνώμη και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του στιγμιοτύπου ήταν με το κεφάλι κάτω. Δε προσπάθησε ούτε να το ρίξει αλλού, ούτε να πει ότι δεν έγινε», δήλωσε η δημοσιογράφος.