«Ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ!» - Η ανάρτηση της Κέλλυ Κελεκίδου για την "είσοδο" του Κουρκούλη στο Survivor

Έφτασε η μεγάλη μέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ!» - Η ανάρτηση της Κέλλυ Κελεκίδου για την

Έφτασε η μέρα που όλοι περίμεναν αγωνιωδώς, καθώς το μεγάλο πάρτυ της Καραϊβικής για την ένωση Μπλε και Κόκκινων ξεκινά απόψε Σάββατο 16/4 στις 21:00! Η μεταμόρφωσή τους πρόκειται να είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και η έκπληξη που τους ετοιμάζει η παραγωγή μιας και ο Νίκος Κουρκούλης θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να τους ξεσηκώσει με τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Κέλλυ Κελεκίδου για τον άντρα της

Λίγες ώρες πριν το πάρτι της ένωσης και με αφορμή την εμφάνιση του τραγουδιστή στο Survivor, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να κάνει μία χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό της, καθώς τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα πορτοκαλί φόρεμα και ένα μαντήλι στα μαλλιά.

Η ίδια, συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα χιουμοριστικό μήνυμα γράφοντας: «Ταξί, ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ, έχασα τον άντρα που αγαπώ».

Ο Νίκος Κουρκούλης στο πάρτι της ένωσης - Η πρώτη ανάρτηση από τον Άγιο Δομίνικο

Όπως σας είχε αποκαλύψει εδώ και κάποιες μέρες, ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor 5 δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο και αγαπητό στο κοινό Νίκο Κουρκούλη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ένα από τα ονόματα που ακούστηκε έντονα ήταν αυτό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει ταξιδέψει και στο παρελθόν στον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το όνομα του Χρήστου Δάντη λόγω της σχέσης του με την δυνατή παίκτρια των κόκκινων Ασημίνα, ωστόσο φαίνεται πως η παραγωγή αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να φέρει ένα όνομα που λίγοι θα περίμεναν να ακούσουν.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ο Νίκος Κουρκούλης ανέβασε ένα βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα στο εν λόγω βίντεο φαίνεται και ο χώρος στον οποίο πραγματοποιείται το πάρτι της ένωσης (δείτε εδώ το εντυπωσιακό trailer) καθώς και ο Γιώργος Λιανός.