Ρομαντικό ταξίδι για δύο εκτός Ελλάδας - Πού θα περάσουν το Πάσχα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Απόδραση για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρομαντικό ταξίδι για δύο εκτός Ελλάδας  - Πού θα περάσουν το Πάσχα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Τον απόλυτο έρωτα βιώνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι πλέον δεν κρύβουν λεπτό τη σχέση τους και πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις. Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να φύγει για Πάσχα και μάλιστα εκτός Ελλάδος.

Πού θα περάσουν το Πάσχα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός πρόκειται να ταξιδέψουν στην Κύπρο, για μερικές μέρες χαλαρώσεις.

Πού θα περάσουν το Πάσχα Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή έτσι και άλλιωςκάθε Κυριακή εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κύπρου, με τον αγαπημένο της πολύ συχνά να βρίσκεται στο πλευρό της και εκείνη να του αφιερώνει τραγούδια. Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε ανταλλάξει πάνω στη σκηνή και το πρώτο τους φιλί.

Μάλιστα, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν λίγες ημέρες και σε έναν ρομαντικό προορισμό-έκπληξη, θέλοντας να ζήσουν οι δυο τους τον έρωτά τους.

Αποκλειστικό: Στον ALPHA η Δέσποινα Βανδή, στον ALPHA και ο Μπισμπίκης - Όλο το παρασκήνιο

Τι σας έχω πάλι, τι σας έχω! Μα φυσικά ειδησούλα για το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz αυτή την περίοδο που δεν είναι άλλο από την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Η τραγουδίστρια φέτος είπε να συνδυάσει μικρόφωνο και παρουσίαση και μετά από πρόταση του Νίκου Κοκλώνη δέχτηκε να αναλάβει τα ηνία της εκπομπής Chart Show, η οποία πάει αρκετά καλά θα μπορούσαμε να πούμε! Από την άλλη, ο σύντροφός της φαίνεται πως δεν είναι της ίδιας λογικής και παραμένει πιστός σε αυτό που αγαπά: την υποκριτική!

Ότι του έγινε πρόταση για να πάει ALPHA του έγινε αλλά όχι για παρουσιαστής!

Όπως μου μετέφερε πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr ο τηλεοπτικός σταθμός θα συνεχίσει να επενδύει στη μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν μετά την τεράστια επιτυχία του Σασμού, επιχειρώντας να μετατρέψει σε σειρά την ταινία “Αυτή η νύχτα μένει” του Νίκου Παναγιωτόπουλου η οποία περιγράφει τη ζωή στα σκυλάδικα, σε σενάριο που γράφει ο Δήμητρης Κορδέλας.

Η επιλογή των ηθοποιών έχει ξεκινήσει με πρόσωπα όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου. Όπως φαίνεται δεν θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας. Στόχος του Alpha είναι να ανταγωνιστεί με την συγκεκριμένη παραγωγή τη σειρά “Ντέρτι” που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Αυτά ξέρω μέχρι στιγμής, οπότε... για ότι νεότερο θα επιστρέψω! Στο Vanda's blog του Youweekly.gr, μην ξεχνιόμαστε...