Την άρπαξε πάνω στη σκηνή και την φίλησε - Το νέο βίντεο με Μπισμπίκη και Βανδή που παίζει παντού

Ζουν τον έρωτά τους στο έπακρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την άρπαξε πάνω στη σκηνή και την φίλησε - Το νέο βίντεο με Μπισμπίκη και Βανδή που παίζει παντού

Αυτό το ζευγάρι θα μας τρελάνει! Από την ημέρα που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης όπου σταθούν κι όπου βρεθούν δηλώνουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Δέσποινα Βανδή, αυτό το διάστημα, εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού στην Κύπρο, εκεί όπου δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει ακολουθήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ βίντεο που την λούζει με λουλούδια) και την απολαμβάνει όταν εκείνη δίνει ρεσιτάλ στην πίστα.

Αυτό συνέβη και το βράδυ του Σαββάτου 19/3, εκεί όπου ο ηθοποιός δεν πήρε το βλέμμα του πάνω από την αγαπημένη του κι εκείνη του αφιέρωσε το «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Στο τέλος του τραγουδιού εκείνος σηκώθηκε όρθιος κι εκείνη τον πλησίασε , αγκαλιάστηκαν και έδωσαν ένα φιλί, με τους θαμώνες να τους αποθεώνουν.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Βανδή - Μπισμπίκης

Κι ενώ οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους, η πρώην σύζυγος του Βασίλη πενθεί για τον θάνατο του κατοικίδιού της...

"Αντίο αγόρι μου"

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τον τελευταίο καιρό η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη. Η κυρία Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη showbiz τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram.

Στις αναρτήσεις της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δείχνει χαρούμενη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο της. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, μοιράστηκε στο προφίλ της πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της μετά τον χωρισμό με τον ηθοποιό (δείτε εδώ περί τίνος πρόκειται). Ωστόσο πριν από λίγες εβδομάδες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ λυπηρή είδηση.

Το σκυλάκι της έφυγε από την ζωή και με μια ανάρτησή της το αποχαιρέτησε...