Δύσκολες ώρες για τον Κωστή Μαραβέγια - Δυστυχώς έγινε γνωστό

Άσχημα νέα με την εκπομπή του στην ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Κωστή Μαραβέγια - Δυστυχώς έγινε γνωστό

Στον ρόλο του παρουσιαστή είδαμε φέτος τον Κωστή Μαραβέγια και συγκεκριμένα στην νέα εκπομπή Δυνατά της ΕΡΤ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε τόσο καλά όπως περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, παρόλο που είχε αρκετά ενδιαφέροντες καλεσμένους μέχρι στιγμής.

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, η εκπομπή σταματά, ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένει στο κανάλι, με το ίδιο να προχωρά σε αναθεώρηση της συνεργασίας με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ

Η συγκεκριμένη εκπομπή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχιστεί την νέα σεζόν. Η συνεργασία της ΕΡΤ με τον Κωστή Μαραβέγια, ωστόσο, δεν θα τελειώσει εδώ. Παρότι το Δυατά δεν κατάφερε να αφήσει στο στίγμα που επιθυμούσαν και οι δυο πλευρές, οι σχέσεις παραμένουν ζεστές, καθώς και η πρόθεση της συνέχισης της συνεργασίας και την προσεχή σεζόν.

Ήδη αναζητείται νέος ρόλος για τον Κωστή Μαραβέγια, αναμένονται προτάσεις και από τον ίδιο, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η εξομολόγηση για την λεύκη

Με αφορμή τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει ο Κωστής Μαραβέγιας καθώς παρουσιάζει την εκπομπή «Δυνατά» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην δική του περιπέτεια με τη λεύκη.

«Δεν αισθάνομαι καθαρόαιμος παρουσιαστής…στην εκπομπή μου κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνω στις συναυλίες μου και όταν υπάρχουν καλεσμένοι που είναι φίλοι πιο πολύ και γνωστοί μου, υπάρχει αυτή η οικειότητα, η άνεση και ζεστή κουβέντα που υπερβαίνει λίγο το «παρουσιαστικό – δημοσιογραφικό» πλαίσιο.

Δε μπορώ να πω ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση αλλά δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής. Όταν δω κάτι που με ενδιαφέρει θα το παρακολουθήσω». Ήταν μια περίοδος που δεν είχα πολύ αισιοδοξία, ήμουν στις σκοτεινές μου μέρες και ήθελα να γράψω κάτι που θα μου δώσει ενέργεια να σηκωθώ και τα κατάφερα.

Τα τρια τελευταία χρόνια είμαι βίγκαν, έκοψα και το αλκοόλ μαζί. Άλλαξα τρόπο ζωής. Αισθάνομαι καλύτερα σωματικά.. Κάνω περιοδικά εξετάσεις, δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο.

Πήρα και ένα διαιτολόγιο για το τι μπορώ να τρώω συνδυαστικά… Αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο νομίζω δε θα έκανα τίποτα από αυτά…. Οι γυναίκες δε με φλερτάρουν καθόλου.

Η διαφορετικότητα είναι στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό, για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά να τα ξεπεράσουμε και δεν υπάρχει τίποτα να κρύβουμε. Είναι της μόδας».