Νάντια Μπουλέ: «Ο κόσμος έχει χωριστεί. Νιώθω ότι υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν»

«Το πολύ νέο δυναμικό κοινό δεν παρακολουθεί πολύ τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: «Ο κόσμος έχει χωριστεί. Νιώθω ότι υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν»

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκαν στην εκπομπή «Δυνατά» όπου μίλησαν για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασαν να αναφερθούν για την τηλεόραση και τη στροφή του νεαρού ηλικιακά κοινού στο διαδίκτυο. Μάλιστα, και τους δυο τους βλέπουμε μέσα από την εκπομπή «DOT».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάνει ωραίες συνεντεύξεις γιατί τους περισσότερους τους έχουμε γνωρίσει και όσοι δεν ξέρουμε έρχονται με ωραία διάθεση να μας γνωρίσουν».

«Όλα χωράνε στην τηλεόραση και τα trash και τα ποιοτικά γιατί είναι ένα μέσο που μπαίνει στα σπίτια όλων. Από την άλλη νιώθω ότι υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν που λέγεται συνδρομητική τηλεόραση και Youtube. Οι άνθρωποι που βλέπουν Youtube είναι άλλο τελείως κοινό από της τηλεόρασης.

Για αυτό βλέπεις πράγματα στην τηλεόραση να μην κάνουν π.χ μία συνέντευξη ενώ το πρόσωπο που φιλοξενήθηκε στο Youtube γίνεται χαμός και γίνεται trend και λες γιατί δεν πήγε καλά τηλεοπτικά; Σημαίνει ότι ο κόσμος έχει χωριστεί. Το πολύ νέο δυναμικό κοινό δεν παρακολουθεί πολύ τηλεόραση».

Οι δηλώσεις της Νάντιας Μπουλέ στην εκπομπή «Δυνατά»

Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα του DOT - Τι συνέβη

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/12) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορωνοϊού αλλά και το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού καθώς και στις δυσκολίες που συνάντησε με τη σύζυγό του. Ο ίδιος, εντωμεταξύ, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, με την Νάντια Μπουλέ να συγκινείται.

«Εγώ δεν παντρεύτηκα μια μάνα παιδιού, παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Αν η Αθηνά γινόταν μάνα παιδιού μια χαρά. Δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Η δήλωσή του αυτή έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε κλάματα από την συγκίνηση.

«Είναι σπάνιο να ακούς κάποιον να μιλάει με τέτοια λόγια και τόσο ανοιχτά», σχολίασε η Νάντια Μπουλέ.