Την αποθέωσε στην πίστα - Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια

Το στιγμιότυπο με τα καλλίγραμμα πόδια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την αποθέωσε στην πίστα - Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο πια φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Και οι δύο έχουν αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, παρόλα αυτά πολύ συχνά συνοδεύουν ο ένας τον άλλο στις εμφανίσεις τους ενώ κανονίζουν να περάσουν και το Πάσχα μαζί. Αυτό συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο όπου η Δέσποινα Βανδή πρέπει να βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελευταίες της εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ενώ λοιπόν, η τραγουδίστρια ερμήνευε τις επιτυχίες της στη σκηνή του «Notes Live», ο Βασίλης Μπισμπίκης φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή. Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της τραγουδίστριας και τα ψηλοτάκουνα τακούνια της, ενώ βρίσκεται στην πίστα, η οποία είναι γεμάτη γαρύφαλλα.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια

Αποκλειστικό: Στον ALPHA η Δέσποινα Βανδή, στον ALPHA και ο Μπισμπίκης - Όλο το παρασκήνιο

Τι σας έχω πάλι, τι σας έχω! Μα φυσικά ειδησούλα για το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz αυτή την περίοδο που δεν είναι άλλο από την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Η τραγουδίστρια φέτος είπε να συνδυάσει μικρόφωνο και παρουσίαση και μετά από πρόταση του Νίκου Κοκλώνη δέχτηκε να αναλάβει τα ηνία της εκπομπής Chart Show, η οποία πάει αρκετά καλά θα μπορούσαμε να πούμε! Από την άλλη, ο σύντροφός της φαίνεται πως δεν είναι της ίδιας λογικής και παραμένει πιστός σε αυτό που αγαπά: την υποκριτική!

Ότι του έγινε πρόταση για να πάει ALPHA του έγινε αλλά όχι για παρουσιαστής!

Όπως μου μετέφερε πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr ο τηλεοπτικός σταθμός θα συνεχίσει να επενδύει στη μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν μετά την τεράστια επιτυχία του Σασμού, επιχειρώντας να μετατρέψει σε σειρά την ταινία “Αυτή η νύχτα μένει” του Νίκου Παναγιωτόπουλου η οποία περιγράφει τη ζωή στα σκυλάδικα, σε σενάριο που γράφει ο Δήμητρης Κορδέλας.

Η επιλογή των ηθοποιών έχει ξεκινήσει με πρόσωπα όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου. Όπως φαίνεται δεν θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας. Στόχος του Alpha είναι να ανταγωνιστεί με την συγκεκριμένη παραγωγή τη σειρά “Ντέρτι” που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Αυτά ξέρω μέχρι στιγμής, οπότε... για ότι νεότερο θα επιστρέψω! Στο Vanda's blog του Youweekly.gr, μην ξεχνιόμαστε...