Η ανάρτηση όλο νόημα - Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά μετά το φημολογούμενο φλερτ μεταξύ Άρη και Σοφιάννας

Τι ανέφερε η δημοσιογράφος για το σύντροφό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση όλο νόημα - Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά μετά το φημολογούμενο φλερτ μεταξύ Άρη και Σοφιάννας

Χαμός έγινε με το επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 16/4 με τις φωτιές που έβαλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ισχυριζόμενος ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, καθώς ο γνωστός make up artist υποστήριξε ότι βλέπει ειδύλλιο να αναπτύσσεται ανάμεσά τους, "μαρτυρώντας" πως περνούν πολύ χρόνο πίσω από την καλύβα, απομονώνονται και είναι συνεχώς μαζί ενώ αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα συνέχεια τού κάνει μασάζ

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά για τις δηλώσεις Εμμανουήλ

Η Μαρία Αντωνά ωστόσο έδειξε να μην ασχολείται με τη φωτιά που επιχείρησε να ανάψει ο Κωνσταντίνος, προτιμώντας να ανεβάσει ένα στόρι με σχόλιο διαδικτυακού της φίλου ο οποίος προφανώς τοποθετήθηκε όπως ακριβώς θα ήθελε να κάνει η ίδια.

Η Μαρία Αντωνά για Εμμανουήλ

Μόνοι τους στο δάσος Σοϊλέδης και Σοφιάννα μετά την ένωση - Τι έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Μια «βόμβα» έπεσε στο Survivor 5 από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος είπε πως βλέπει ένα συγκεκριμένο ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο παίκτες, προκαλώντας προβληματισμό ως προς το τι θα ακολουθήσει, όταν αμφότεροι φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παίκτης της μπλε ομάδας, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάννα Αβραμάκη έχουν έρθει πολύ κοντά. Αποκάλυψε, δε, στην κάμερα πως έχει επιστήσει την προσοχή στον συμπαίκτη του, καθώς εκτός παιχνιδιού είναι έτοιμος να προχωρήσει σε γάμο με τη Μαρία Αντωνά και ένα τέτοιο... μπλέξιμο δε θα ήταν ιδανικό.

Πολλοί, πάντως, έχουν παρατηρήσει αρκετή οικειότητα μεταξύ των δύο παικτών, η οποία θα μπορούσε και να παρεξηγηθεί. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έχει και... ιδανική σχέση με την αλήθεια, οπότε ίσως και να μην έπρεπε να πάρουμε τοις μετρητοίς τα λόγια του, αφού θα ήταν τουλάχιστον αφελές και σκανδαλώδες από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να κάνει κάτι με κίνδυνο να εκτεθεί στο πανελλήνιο, τη στιγμή που έχει γνωστοποιήσει πως στους επόμενους μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους, πάντως, συναντήθηκαν στο δάσος μετά το πάρτι της ένωσης και... διαβάσττε περισσότερα στο athensmagazine.gr