Ανθή Βούλγαρη: Η συγκινητική φωτογραφία με τους γονείς της και η τεράστια ομοιότητα με την μητέρα της

Στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: Η συγκινητική φωτογραφία με τους γονείς της και η τεράστια ομοιότητα με την μητέρα της

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μια από τις πολύ καλές Ελληνίδες γυναίκες στο χώρο της ενημέρωσης και γενικότερα έχει καταφέρει μόνη της να χαράξει ένα αξιοπρεπή δρόμο. Όσο καλά είναι στα επαγγελματικά της άλλο τόσο καλά δηλώνει και στην προσωπική της ζωή μιας και οι γονείς της και ο σύζυγος της είναι πάντα στο πλευρό της, ειδικά στην περιπέτεια της υγείας της.

Πολλές πληροφορίες για τους γονείς της δεν έχουμε, ωστόσο η φωτογραφία από τον ονειρικό γάμο της στον Βόλο μαρτυράει την πολύ καλή σχέση τους αλλά και το πόσο αξιοπρεπείς άνθρωποι φαίνονται. Η δε μαμά της είναι εντυπωσιακή και η ομοιότητα με την Ανθή είναι μεγάλη.

Αυτή είναι οι γονείς της Ανθής Βούλγαρη

Ανθή Βούλγαρη

Η εξομολόγηση της Βουλγάρη να κάνει παιδί - «Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω αλλά...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε πρόσφατα η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε και τη επιθυμία της να γίνει μαμά.

Τον άντρα σου τον βλέπεις;

Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε, ευτυχώς, είμαστε αρκετές ώρες μαζί!

Τα Σαββατοκύριακα τι κάνεις; Είναι οι μόνες χαλαρές μέρες;

Χαλαρές δεν τις λες! Εχω, σαφέστατα, περισσότερο χρόνο, κάθομαι και γράφω παραμύθια. Βλέπω φίλους και οικογένεια, θέλω να κάνω πράγματα που μου λείπουν τις καθημερινές.

Η επιθυμία της Ανθής Βούλγαρη να κάνει παιδί

Πώς πέρασες την περιπέτεια με τον κορωνοϊό;

Έκανα δυο μέρες πυρετό, όμως είχα φοβερή κόπωση. Δεν είχα αισθανθεί ξανά τέτοια κούραση. Και μου έκανε εντύπωση, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, είμαι κοντά στη φύση, προσέχω τι τρώω.

Τι ονειρεύεται η Ανθή για το μέλλον;

Θέλω ηρεμία, υγεία και ένα παιδάκι για να συμπληρώσουμε την οικογένεια μας! Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω. Μακάρι κάποια στιγμή να αποκτήσω τη δική μου φάρμα, για εμένα η φύση είναι βάλσαμο.

Έχεις σκεφτεί να μείνεις εκτός Αθηνών, λόγω της αγάπης σου για τη φύση;

Μένουμε στο Κορωπί, οπότε εδώ είμαστε ήσυχα. Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα θέλαμε να ζήσουμε στο χωριό.